Life

Actorul Alec Baldwin susține, la procesul pentru uciderea Halynei Hutchins, că victima e vinovată pentru ce s-a întâmplat

În procesul în care este acuzat de uciderea Halynei Hutchins Alec Baldwin dă vina pe victimă, susținând că ea i-a cerut să îndrepte spre ea arma care s-a descărcat.
12.03.2022 | 12:39
Actorul Alec Baldwin sustine la procesul pentru uciderea Halynei Hutchins ca victima e vinovata pentru ce sa intamplat
Alec Baldwin dă vina pe victima sa la procesul în care este judecat că a ucis-o pe Halyna Hutchins / Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Presa americană susține că în documentele depuse la instanță în cazul uciderii Halynei Hutchins, Alec Baldwin spune că victima este cea care a cerut ca arma să fie îndreptată spre ea, el fiind, astfel, exonerat de vină.

Alec Baldwin susține că victima lui, Halynei Hutchins, este vinovată pentru ce s-a întâmplat

Alec Baldwin susține că victima lui, Halynei Hutchins, este vinovată pentru ce s-a întâmplat pe platourile de filmare ale filmului ”Rust”. Mai mult, conform informațiilor publicate de The New York Post, actorul care era și producător al filmului susține că el este ”acoperit” de contract pentru orice eveniment neplăcut petrecut pe platouri.

ADVERTISEMENT

Mai mult, susține ziarul american, Alec Baldwin susține că pe platourile de filmare totul mergea perfect și că toată lumea se simțea perfect. Cu toate acestea, notează sursa citată, lucrurile pe care le susține actorul și producătorul filmului sunt departe de a fi adevărate.

Mai exact, amintește ziarul, la filmările de la ”Rust”, producția lui Alec Baldwin, au mai avut loc incidente precum descărcarea unor arme, iar angajarea unui armurier de doar 24 de ani, fără prea multă experiență, din cauza bugetului scăzut, a fost una cel puțin controversată.

ADVERTISEMENT

În procesul pentru uciderea Halynei Hutchins, pe lângă actorul și producătorul Alec Baldwin sunt judecați și alți cinci producători, un coproducător, dar şi asistentul de regie şi armuriera Hannah Gutierrez, cea care avea, în grijă, conform legii, armele.

Alec Baldwin încearcă să evite răspunderea pentru uciderea Halynei Hutchins

Alec Baldwin susține în proces, conform ziarului american, că soțul Halynei Hutchins și-a schimbat atitudinea inexplicabil, iar că, în ultima vreme, după ce afirmase public că l-ar fi iertat, a decis să îl dea în judecată pentru despăgubiri.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Alec Baldwin pare să fie în fața unui al doilea proces, cel în care supervizoarea de scenariu a filmului arată că în momentul în care pistolul actorului s-a descărcat în Halyna Hutchins nu era prevăzut, în scriptul producției, niciun foc de armă.

În apărarea sa, Alec Baldwin susține că nu el ar fi fost responsabil că arma s-ar fi descărcat, chiar dacă reputați experți armurieri susțin că este foarte puțin probabil ca pistolul nu putea să tragă dacă nu s-a apăsat pe trăgaci.

ADVERTISEMENT

Alec Baldwin și-a împușcat colega

Alec Baldwin, unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood și-a împușcat colega, directorul de imagine al filmului Rust, Halyna Hutchins, gravul incident având loc în luna octombrie a anului trecut.

Moartea Halynei Hutchins a avut loc pe platourile de filmare ale filmului western ”Rust”, produs de Alec Baldwin, cel în care actorul juca rolul bunicului celui mai tânăr om condamnat la moarte din Vestul Sălbatic, copil care fusese găsit vinovat pentru o crimă pe care nu ar fi comis-o.

”Sunt distrus. Nu există cuvinte care să arate cât de mari sunt șocul și tristețea care m-au copleșit după tragicul accident în urmă căruia a murit Halyna Hutchins, soție, mamă și o atât de apreciată colegă.

Cooperez pe deplin cu poliția pentru a determina modul în care s-a produs această tragedie și țin legătura cu soțul Halynei, oferindu-i sprijinul pentru el și pentru familia sa. Inima mea este frântă, sunt alături de soțul ei, de fiul lor și de toți cei care au cunoscut-o și iubit-o pe Halyna”, a spus Alec Baldwin după incident.

ADVERTISEMENT