Life

Alec Baldwin și familia Halynei Hutchins au ajuns la o înțelegere. Soțul femeii împușcate de actor va primi o sumă de bani, procesul se va închide

Alec Baldwin a ajuns la un acord cu rudele Halynei Hutchins, directoarea de imagine împușcată mortal de artist. Ce s-a întâmplat.
05.10.2022 | 19:10
Alec Baldwin si familia Halynei Hutchins au ajuns la o intelegere Sotul femeii impuscate de actor va primi o suma de bani procesul se va inchide
Alec Baldwin, acord cu familia Halynei Hutchins, directoarea de imagine împușcată mortal de artist. Ce s-a întâmplat. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Celebrul actor american și familia femeii care a murit din greșeală pe platoul de filmare au ajuns la o înțelegere. Soțul directoarei de imagine, împușcate de actor va primi o sumă de bani și procesul se va închide.

Alec Baldwin, acord cu familia Halynei Hutchins, directoarea de imagine împușcată mortal de artist. Ce s-a întâmplat

Alec Baldwin și rudele Halynei Hutcins au căzut la înțelegere după luni întregi în care și-au căutat dreptate în instanță. Actorul acuzat de crimă este nevoit să achite o sumă rudelor îndoliate, fără să se știe la ce valoare se ridică.

ADVERTISEMENT

În plus, soțul regretatei directoare de imagine, Matthew, va fi numit producător executiv al filmului Rust și va primi o parte din profitul producției cinematografice. Filmările urmează să fie reluate în ianuarie 2023.

„Am ajuns la o înțelegere, sub rezerva aprobării instanței, în procesul nostru pentru ucidere din culpă împotriva producătorilor Rust, inclusiv Alec Baldwin și Rust Movie Productions, LLC.

ADVERTISEMENT

Ca parte a acestui acord, cazul nostru va fi respins. Nu am niciun interes în a mă angaja în reincriminări sau în atribuirea de vină (producătorilor sau domnului Baldwin). Cu toții credem că moartea Halynei a fost un accident teribil.

Sunt recunoscător că producătorii și comunitatea cinematografică s-au reunit pentru a aduce un omagiu lucrării finale a Halynei”, a transmis soțul Halynei Hutchins, Matthew, pentru CNN.

ADVERTISEMENT

Halyna Hutchins, ucisă cu o armă de recuzită de Alec Baldwin

„De-a lungul acestui proces dificil, toată lumea și-a menținut dorința specifică de a face ceea ce este mai bine pentru fiul Halynei. Suntem recunoscători tuturor celor care au contribuit la rezolvarea acestei situații tragice și dureroase”, a spus avocatul lui Alec Baldwin, Luke Nikas.

Halyna Hutchins a fost ucisă cu o armă de recuzită, în octombrie 2021. Directoarea de imagine a murit pe loc. Avea numai 42 de ani. Femeia nu a fost singura persoană rănită, ci și un regizor cunoscut.

ADVERTISEMENT

Joel Souza, în vârstă de 48 de ani, a fost transportat de urgență la spital după ce a fost rănit în urma incidentului din toamna anului trecut care s-a soluționat în cele din urmă între părțile implicate.

ADVERTISEMENT
Tags: