Life

Alec Baldwin, tată pentru a opta oară. Anunțul făcut de soția actorului

Alec Baldwin traversează o perioadă fericită după incidentul produs pe platourile de filmare de la „Rust”. Actorul va deveni tată din nou anul acesta.
30.03.2022 | 12:12
Alec Baldwin tata pentru a opta oara Anuntul facut de sotia actorului
ADVERTISEMENT

Starul american în vârstă de 63 de ani și soția sa, Hilaria Baldwin (38 de ani), vor deveni părinți pentru a șaptea oară. Vedeta mai are o fiică dintr-o relație anterioară, așadar toamna aceasta va veni pe lume urmașul cu numărul 8.

Alec Baldwin va deveni tată din nou. Soția actorului a făcut marele anunț în online

Alec Baldwin are un copil, o fată pe nume Ireland (25 de ani), din căsătoria cu actrița Kim Besinger, în timp ce cu actuala soție a devenit tată de șase ori până acum. Peste numai câteva luni familia se va mări din nou.

ADVERTISEMENT

Soția actorului a crezut că au o familie completă, însă bebelușul este o surpriză atât pentru ea, cât și pentru partenerul de viață. Toți s-au bucurat că va veni pe lume încă un copil, despre care nu au spus mai multe.

„După multele suișuri și coborâșuri din ultimii ani, avem o surpriză incitantă și uriașă pentru voi! Un nou Baldwinito va veni pe lume în această toamnă.

ADVERTISEMENT

Eram convinși că avem o familie completă, dar ne bucurăm peste măsură de această veste. Împărtășesc cu voi momentul în care le-am spus și copiilor, iar după cum puteți vedea, ei sunt foarte încântați.

Bebelușul vine ca o rază de lumină în viețile noastre și în aceste vremuri nesigure. Mi-a fost dor de voi în timpul pauzei pe care am făcut-o în mediul online. Dar m-am întors.

ADVERTISEMENT

Și aștept cu nerăbdare să continui această aventură sălbatică pe care o numim viață. Vă transmitem dragoste vouă și celor dragi!”, este anunțul făcut de soția lui Alec Baldwin pe contul de Instagram.

Alec Baldwin, acuzat de moartea Halynei Hutchins

Postarea vine la circa o lună de la un ultimul mesaj distribuit de Hilaria Baldwin. Soția actorului a decis să ia o pauză după ce vedeta a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins, directorul de imagine al peliculei „Rust”.

ADVERTISEMENT

Nenorocirea s-a petrecut la sfârșitul lunii octombrie a anului trecut, în momentul de față starul american Alec Baldwin fiind acuzat de moartea femeii, chiar dacă spune că totul a fost un accident și că arma s-a descărcat din greșeală.

ADVERTISEMENT
Tags: