News

Alec Baldwin va preda telefonul anchetatorilor, la o lună după emiterea mandatului de percheziție. Anunțul avocatului actorului

La aproape o lună după emiterea mandatului de percheziție, Alec Baldwin va preda telefonul anchetatorilor. Aceștia vor să caute detalii legate de incidentul în care a murit regizoarea Halyna Hutchins.
13.01.2022 | 23:51
Alec Baldwin va preda telefonul anchetatorilor la o luna dupa emiterea mandatului de perchezitie Anuntul avocatului actorului
ADVERTISEMENT

Pe 16 decembrie 2021, autoritățile din Santa Fe, New Mexico, au emis un mandat de percheziționare a telefonului mobil al actorului Alec Baldwin.

Oamenii legii voiau astfel să caute mai multe informații pentru a afla cum s-a ajuns la uciderea regizoarei Halyna Hutchins.

ADVERTISEMENT

Joi, 13 ianuarie, la aproape o lună de la această măsură a autorităților, avocatul actorului a anunțat că telefonul acestuia urmează a fi predat.

Informații noi în cazul uciderii regizoarei Halyna Hutchins. Alec Baldwin va preda telefonul autorităților, la o lună după emiterea mandatului de percheziție

Alec Baldwin încă nu și-a predat telefonul mobil poliției, la aproape o lună după ce autoritățile din New Mexico au obținut un mandat de percheziție pentru dispozitiv, a anunțat Poliția, joi. scrie NYPost.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii de la Biroul Șerifului din Santa Fe vor telefonul întrucât aceștia cred că ar conține conversații cheie legate de aspectele care au dus la moartea Halynei Hutchins în timpul filmărilor producției ”Rust”, în octombrie anul trecut.

Într-un comunicat de presă emis joi, Poliția a descris pașii pe care i-a făcut pentru a obține telefonul, dar a spus ”până în prezent, telefonul mobil nu a fost predat autorităților”.

ADVERTISEMENT

După aprobarea mandatului de percheziție, pe 16 decembrie, detectivul principal care investighează acest caz l-a notificat prin e-mail pe avocatul lui Baldwin cu privire la mandat, care a confirmat primirea documentului, a spus poliția.

Avocatul lui Baldwin: ”Telefonul va fi predat săptămâna aceasta”

Avocatul lui Baldwin, Aaron Dyer, a declarat, joi, că a ajuns la o înțelegere cu autoritățile din New Mexico pentru a preda telefonul după ce au fost luate măsuri pentru a proteja confidențialitatea actorului cu privire la chestiuni care nu au legătură cu ancheta ”Rust”.

ADVERTISEMENT

”Telefonul domnului Baldwin este predat săptămâna aceasta pentru anchetă. Dl Baldwin a continuat să coopereze cu autoritățile și orice sugestie contrară este pur și simplu neadevărată”, a spus apărătorul actorului, conform 7News.

Detectivul responsabil de ancheta în cazul uciderii regizoarei Halyna Hutchins a obținut mandatul de percheziție în decembrie pentru a examina sms-urile, e-mailurile și alte informații de pe iPhone-ul lui Baldwin.

În ceea ce-l privește, Baldwin a declarat, în anchetă, că ținea un revolver în mână pe platoul de filmare când acesta s-a descărcat în timpul unei repetiții în octombrie, trăgând o glonț real care a ucis-o pe Hutchins.

Actorul a susținut mereu că nu a apăsat deloc pe trăgaci și a negat responsabilitatea pentru moartea regizoarei.

În legătură cu acest caz, procurorul din New Mexico care supraveghează mersul anchetei a spus că unele persoane care manipulau arme pe platoul de filmare se pot confrunta cu acuzații penale în legătură cu moartea lui Hutchins.

ADVERTISEMENT