Life
notix pixel id

Cum ar povesti Alecsandru Dunaev din serialul “Adela” despre iubirile sale: „Nici eu să nu ştiu despre cine vorbesc acolo”

Alecsandru Dunaev, actorul care îi dă viață lui Mihai în serialul „Adela”, vrea să scrie o carte. Despre el. Dar curioșii vor avea de dezlegat adevărate enigme dacă vor vrea să afle detalii despre viața sa sentimentală.
23.11.2021 | 16:52
Cum ar povesti Alecsandru Dunaev din serialul
Alecsandru Dunaev, despre primii pași în actorie. Cine l-a ghidat pe protagonistul din Adela. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a oferit detalii prețioase despre cariera de actor, subliniind că au fost foarte multe persoane care au avut încredere în el. Datorită lor este persoana din ziua de azi.

Artistul în vârstă de 30 de ani a început să activeze în lumea teatrului încă din anii de liceu, timpul liber petrecându-l printre persoane din breasla care avea să-l cucerească.

Alecsandru Dunaev a devenit cunoscut datorită personajului Mihai din serialul „Adela”, dar nu duce lipsă nici de piese pe scena teatrelor, deși unele dintre ele s-au anulat.

ADVERTISEMENT

Alecsandru Dunaev, despre primii pași în actorie. Cine l-a ghidat pe protagonistul din Adela

„La începutul clasei a XI-a chiar am început să activez la teatrul Jean Bart din Tulcea în mici roluri, colegii mai mici din liceu mă ştiau, veneau la spectacole.

Eu îmi petreceam timpul liber printre actori, cu discuţii despre film, despre teatru, citeam teatru pe sub bancă în ore. Începeam să înţeleg că eu nu vreau să fac altceva cu viaţa mea.  

ADVERTISEMENT

Am avut norocul ca toate întâlnirile pe care le-am avut să lase o amprentă, să mă înveţe ceva. De la bunica, la profesorul de actorie al trupei de teatru din liceu, de la colegii actori de la Tulcea, la colegii actori de mai târziu de la Vâlcea.

Cât despre facultate, e o listă întreagă – domnul profesor Mircea Gheorghiu, de a zis la un moment dat în anul I: «Vreau să fac din Dunaev om».

ADVERTISEMENT

Apoi domnul profesor Adrian Titieni, Mihaela Beţiu, Marela Jugănaru şi mulţi alţii. Toate acestea sunt încununate de întâlnirea cu doamna Ruxandra Ion, care m-a descoperit.

Mi-a oferit enorma şansă ca fix în pandemie să am ocazia să evoluez şi să performez în faţa unui public atât de larg”, a mărturisit Alecsandru Dunaev într-un interviu pentru okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT

Alecsandru Dunaev vrea să scrie o carte

Actorul din serialul „Adela” nu-și ocupă timpul numai cu această pasiune, ci și cu scrisul. Vedeta de la Antena 1 își dorește foarte mult să scrie o carte pentru care se documentează din plin.

Cartea ar urma să fie, spune actorul, „o introspecție”, iar personajul ar urma să treacă prin situații de viață asemănătoare cu cele din biografia sa.

ADVERTISEMENT

„Dar cei curioși cu privire la viața sa sentimentală vor avea de dezlegat enigme. Pentru că, despre iubirile sale, ar scrie astfel „încât să nu îşi dea seama nimeni despre cine ar fi vorba.

Atât de vag, încât peste timp nici eu să nu ştiu despre cine am vrut să vorbesc acolo”, a mai spus artistul, mai arată sursa citată mai sus.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri