ALEGERI 2014. Mesajul lui IOHANNIS după EXIT – POLL

Cristian Blanuta   
în Hotnews
16/11/2014, 21:14
ALEGERI 2014. Mesajul lui IOHANNIS după EXIT – POLL

ALEGERI 2014. Klaus Iohannis a ieşit cu declaraţii, imediat după ce s-a încheiat procesul de votare. El s-a arătat încrezător în şansele sale, dar a acuzat, încă o dată, guvernul pentru cum a organizat alegerile din afara graniţelor.

ALEGERI 2014. Avem REZULTATELE! VEZI cine este NOUL PREŞEDINTE al ROM NIEI! 

ALEGERI 2014. Decizie BOMBĂ a lui Traian Băsescu! Cum va întoarce REZULTATUL alegerilor!

ALEGERI 2014.”Le mulţumesc celor care au votat în diaspora. A fost dificil pentru mine. E o zi specială astăzi. Acum, după 25 de ani de la Revoluţie, oamenii au ieşit din casă pentru a lupta pentru dreptul la vot. Miza de astăzi a fost dreptul la vot, este incredibil. Solicit guvernului, acum, în ceasul al 12-lea, să facă un efort şi să prelungească votarea în diaspora. Un efort minim din partea guvernului. De asemenea, solicit reprezentanţilor noştri în secţiile de votare vigilenţă maximă. Nu vă bateţi joc de voturile oamenilor la numărare.

ALEGERI 2014.Vrem ca voturile numărate scriptic să reflecte dorinta oamenilor. Am auzit o exprimare care mi-a dat de gîndit. Nu contează dacă au votat 3 sau 300000 de oameni, dacă un singur român nu a reusit, inseamnă că i s-a încălcat un drept constituţional. Voi avea emotii pînă cînd Curtea Constituţională va da un verdict final.Rezultatul din această seară este foarte bun. Nu mi-a teamă. Modul în care au fost organizate alegerile în diaspora îmi confirmă că trebuie schimbată legislaţia în materie”, a declarat Iohannis.

ALEGERI 2014.PRIMUL MESAJ a lui Victor Ponta după aflarea REZULTATELOR!

ALEGERI 2014. Dragnea: “Victor Ponta a cîştigat la o diferenţă mică”

ALEGERI 2014. Cum a COMENTAT Patriarhul Daniel REZULTATELE

 

Închide ×