ADVERTISEMENT
Hotnews

ALEGERI 2014. Mii de persoane au ieşit in stradă

Mii de persoane participă, în această seară, în mai multe oraşe din ţară, la un mitinguri pentru organizarea de alegeri libere, protestatarii scandând lozinci şi la adresa guvernării şi a...
Autor: Ionuţ Cataramă | 14.11.2014 | 21:14
ALEGERI 2014. Mii de persoane au ieşit in stradă

Mii de persoane participă, în această seară, în mai multe oraşe din ţară, la un mitinguri pentru organizarea de alegeri libere, protestatarii scandând lozinci şi la adresa guvernării şi a premierului Victor Ponta.

ADVERTISEMENT

Aproape 1000 de persoane care manifestează vineri seară în Capitală au plecat din Piaţa Universităţii, în marş, spre Guvern, scandând “Demisia!” şi “Ieşiţi din casă, dacă vă pasă!”.

Peste 3.000 de membri ai PSD, UNPR şi PC au participat, vineri seară, la Galaţi, la un marş electoral organizat pentru susţinerea lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale, în timp ce peste 300 de gălăţeni participă la un marş de solidaritate cu românii din diaspora scandând lozinci anti-Ponta.

Persoanele care s-au adunat, în această seară, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca au plecat în marş pe Bulevardul Eroilor, acestora alăturându-li-se alte câteva mii de oamenii, numărul participanţilor la miting ajungând astfel la 5.000.

ADVERTISEMENT

sursa: mediafax.ro

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!