Cele mai citite

Alegeri FRF 2018. Ce s-a întâmplat cu cotele candidaţilor la şefie după ce Dragnea a ieşit public

Casele de pariuri au introdus în oferta lor pariuri pe alegerile FRF 2018. Marele favorit se anunţă a fi Ionuţ Lupescu, a cărui cotă a coborât în ultimele zile.
17.04.2018 | 16:50
Alegeri FRF 2018. Ce s-a întâmplat cu cotele candidaţilor la şefie după ce Dragnea a ieşit public
ADVERTISEMENT

Evenimentul major al fotbalului românesc, alegerile pentru şefia FRF, nu putea lipsi din atenţia bookmakerilor. Principalele agenţii de pariuri s-au implicat, oferind cote celor patru finalişti: Ionuţ Lupescu, Răzvan Burleanu, Marcel Puşcaş şi Ilie Drăgan.

În calculul ultimelor săptămâni au rămas însă doar trei nume, pentru că Ilie Drăgan este văzut drept un candidat la număr, care are toate şansele să nu primească nici măcar un vot. Marcel Puşcaş a mai candidat şi în urmă cu patru ani, când a ieşit din primul tur. Acum cota celui care va avea curajul să mizeze pe victoria sa este fabuloasă: 40!

ADVERTISEMENT

Alegeri FRF 2018. Marcel Puşcaş are o cotă senzaţională

Actualul preşedinte, Răzvan Burleanu, este al doilea pe listă, cu o cotă de 2,70, una în creştere destul de semnificativ. Este semnul elocvent al barometrului electoral în acest moment, după ce preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a ieşit cu o declaraţie de sprijin pentru Ionuţ Lupescu.

Kaiserul, care şi-a lăsat locul important deţinut la UEFA pentru a încerca să schimbe în bine fotbalul românesc, este marele favorit. Nu cu mult în urmă cota sa era de 1,70, dar după intervenţia politicului a scăzut la 1,50, iar la unele agenţii chiar la 1,40. Şi bookmakerii se aşteaptă ca Lupescu să-l înlăture din scaun pe Răzvan Burleanu şi să preia conducerea fotbalului autohton.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri