Alegeri FRF 2018. Ce s-a întâmplat cu cotele candidaţilor la şefie după ce Dragnea a ieşit public

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal intern
17/04/2018, 16:50
Alegeri FRF 2018. Ce s-a întâmplat cu cotele candidaţilor la şefie după ce Dragnea a ieşit public

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Evenimentul major al fotbalului românesc, alegerile pentru şefia FRF, nu putea lipsi din atenţia bookmakerilor. Principalele agenţii de pariuri s-au implicat, oferind cote celor patru finalişti: Ionuţ Lupescu, Răzvan Burleanu, Marcel Puşcaş şi Ilie Drăgan.

În calculul ultimelor săptămâni au rămas însă doar trei nume, pentru că Ilie Drăgan este văzut drept un candidat la număr, care are toate şansele să nu primească nici măcar un vot. Marcel Puşcaş a mai candidat şi în urmă cu patru ani, când a ieşit din primul tur. Acum cota celui care va avea curajul să mizeze pe victoria sa este fabuloasă: 40!

Alegeri FRF 2018. Marcel Puşcaş are o cotă senzaţională

Actualul preşedinte, Răzvan Burleanu, este al doilea pe listă, cu o cotă de 2,70, una în creştere destul de semnificativ. Este semnul elocvent al barometrului electoral în acest moment, după ce preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a ieşit cu o declaraţie de sprijin pentru Ionuţ Lupescu.

Kaiserul, care şi-a lăsat locul important deţinut la UEFA pentru a încerca să schimbe în bine fotbalul românesc, este marele favorit. Nu cu mult în urmă cota sa era de 1,70, dar după intervenţia politicului a scăzut la 1,50, iar la unele agenţii chiar la 1,40. Şi bookmakerii se aşteaptă ca Lupescu să-l înlăture din scaun pe Răzvan Burleanu şi să preia conducerea fotbalului autohton.

Închide ×