ALEGERI LOCALE 2016. Cei 10 candidaţi pentru Primăria Sectorului 3

ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA SECTORULUI 3. Pentru Primaria Sectorului 3 au ramas in cursa 10 candidati....
05.06.2016 | 00:05
ALEGERI LOCALE 2016 Cei 10 candidati pentru Primaria Sectorului 3
ADVERTISEMENT

ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA SECTORULUI 3. Pentru Primaria Sectorului 3 au ramas in cursa 10 candidati.

Printre acestia se numara si actualul primar, social-democratul Robert Negoita. Acesta candideaza pentru un al doilea mandat si este singurul primar din Bucuresti in aceasta situatie. Marian Vanghelie candideaza si el la Sectorul 5, dar din postura de suspendat din functie.

ADVERTISEMENT

Iata care sunt cei 10 candidati:

Robert Negoita (PSD)

ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA SECTORULUI 3. In varsta de 44 de ani, Robert Negoita este de profesie jurist si se afla la primul mandat de primar al Sectorului 3. Acesta este urmarit penal de DNA, din luna aprilie, pentru fapte comise in momentul in care era administrator al unor societati comerciale, fiind acuzat de evaziune fiscala in forma continuata. La cateva zile dupa ce a aflat acuzatiile, Negoita si-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar.

ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA SECTORULUI 3. Om de afaceri, primarul Sectorului 3 este fratele finantatorului echipei Dinamo, Ionut Negoita. Robert Negoita este presedinte al PSD Sector 3, a fost secretar executiv al partidului in perioada 2008-2012 si deputat PSD de Teleorman in Legislatura 2008-2012, pana cand a devenit primar. Totodata, a fost vicepresedinte al PSD si presedinte al PSD Bucuresti, fiind inlocuit de Gabriela Firea. In iunie 2015 a fost ales presedinte al Asociatiei Municipiilor din Romania.

ADVERTISEMENT

Cristina Pocora (PNL)

ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA SECTORULUI 3. In varsta de 37 de ani, Pocora este de 8 ani deputat de Ialomita, din partea liberalilor. Absolventa de SNSPA, Cristina Pocora a fost secretar de stat in cadrul Departamentului pentru Relatia cu Parlamentul, in Guvernul Tariceanu. Inainte de aceasta functie, a fost consilier al fostului senator si vicepresedinte al Senatului Teodor Melescanu, in perioada decembrie 2004 – februarie 2006.

Cristian Petrescu (PMP)

ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA SECTORULUI 3. In varsta de 45 de ani, Cristian Petrescu este de profesie manager turistic, iar cea mai importanta functie detinuta a fost de ministru pentru Dezvoltarea Regionala si Turism, in Guvernul Mihai Razvan Ungureanu, in anul 2012. A fost deputat PDL de Bucuresti, in perioada 2008-2012. Fostul ministru s-a numarat printre fondatorii Fundatiei Miscarea Populara.

ADVERTISEMENT

Elena Petrescu (ALDE)

ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA SECTORULUI 3. In varsta de 40 de ani, aceasta este consilier local la Primaria Sectorului 3, aleasa in anul 2012, fiind de profesie jurnalist. In perioada mai 2013 – martie 2014 a fost consilier al fostului ministru al Turismului Maria Grapini. Elena Petrescu este si copresedinte al ALDE Sector 3.

Daniel Ghita (PRU)

ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA SECTORULUI 3. Cunoscut sportiv roman, Daniel Ghita are o cariera in kickbox de aproape doua decenii. In varsta de 35 de ani, luptatorul de K1 la categoria supergrea are zeci de victorii si numeroase titluri castigate in ultimii 15 ani.

ADVERTISEMENT

Roxana-Sanda Wring (Uniunea Salvati Bucurestiul)

ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA SECTORULUI 3. In varsta de 61 de ani, Wring este de profesie economist si presedintele Asociatiei ProDoMo – un grup de voluntari care au ca misiune apararea patrimoniului construit din tara noastra si stoparea distrugerilor din zonele istorice ale oraselor. Printre institutiile la care a urmat cursuri se numara si London School of Economics.

Florin-Stefan Vasile (PDS)

ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA SECTORULUI 3. In varsta de 44 de ani, a fost prima optiune a PNL pentru Primaria Sectorului 3, insa liberalii au decis sa mearga pe mana Cristinei Pocora, asa ca Vasile a plecat din partid. Este absolvent al Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala si are un doctorat la ASE. Potrivit declaratiei sale, Vasile este manager general si este fostul sef al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 3.

Cristel Sabau (PER)

ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA SECTORULUI 3. In varsta de 41 de ani, Sabau este economist de profesie si practicant ocazional de tenis.

Tudor-Gabriel Turiceanu (PPU social-liberal)

ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA SECTORULUI 3. In varsta de 26 de ani, Turiceanu este de profesie informatician si este nascut in Iasi, mutandu-se in Bucuresti la 12 ani, impreuna cu familia. De asemenea, este si realizator si producator TV.

Constantin Panait (independent)

sursa: ziare.com

ADVERTISEMENT