News

Alegeri locale 2020. Traian Bendorfean, campanie originală pentru Consiliul Județean Mureș. „Dracula Mureș Park” a stârnit interesul și la… Hollywood! Video

25.09.2020 | 09:19
Alegeri locale 2020 Traian Bendorfean campanie originala pentru Consiliul Judetean Mures Dracula Mures Park a starnit interesul si la Hollywood Video
ADVERTISEMENT

Traian Bendorfean, fostul portar al lui ASA Târgu Mureș între anii 1991 și 2001, candidează din partea ALDE la președinția Consiliului Județean Mureș, la alegerile locale ce vor avea loc duminică, 27 septembrie.

Confruntarea electorală a fost una deosebit de dură în județul din „inima” Transilvaniei. Traian Bendorfean a primit amenințări cu moartea ca să renunțe la candidatură!

ADVERTISEMENT

Perceput drept „unul dintre noi”, și datorită trecutului său fotbalistic, de majoritatea mureșenilor, indiferent de etnie, știut fiind faptul că județul Mureș are comunități importante de etnici maghiari (38%) și romi (7%), Traian Bendorfean este iubit și respectat de oamenii simpli, care își pun speranțele în el.

Alegeri locale 2020. Traian Bendorfean, campanie originală pentru Consiliul Județean Mureș. „Dracula Mureș Park” a stârnit interesul și la… Hollywood!

„Vreau să fiu, și pot să fiu!, salvarea Mureșului de corupție și incompetență”, promite Traian Bendorfean, sloganul său electoral, dar nu numai, fiind #apărMureșul.

ADVERTISEMENT
Traian Bendorfean
Traian Bendorfean vrea să fie „salvarea Mureșului” sub sloganul #apărMureșul. Sursa foto: wikipedia

Dezmembrarea și curățirea aparatului stufos de stat, asanarea morală a sectorului concurențial privat, proiecte concrete orientate spre crearea de noi locuri de muncă, investiții pe termen mediu și lung sunt printre cele mai importante planuri ale sale. Cu care speră să-i convingă pe mureșeni să-l voteze majoritar la alegerile locale de duminică.

Perceput de oameni drept singurul candidat care respectă mureșenii indiferent de etnie, statut social, vârstă sau studii, Traian Bendorfean a primit cu câteva zile în urmă premiul pentru promovarea turismului în România prin proiectele speciale „Dracula Mureș Park” și „Carnavalul Dracula Mureș”.

ADVERTISEMENT

„Proiecte dragi mie și importante pentru județul Mureș. În special construcția celui mai spectaculos complex de agrement din România, «Dracula Mureș Park», pe platoul Breite din Sighișoara, proiect ce include, pe lângă parcul tematic propriu-zis, unități de cazare, restaurante, magazine și amenajarea unui teren de golf profesional”,  dezvăluie Traian Bendorfean.

„Terminatorul” și „Rambo” s-au interesat de „Dracula Mureș Park”

De proiectul „Dracula Mureș Park” al lui Traian Bendorfean s-a auzit și la… Hollywood! Și nu este o glumă… electorală!

ADVERTISEMENT

Cunoscutul promoter Eduard Irimia, cu relații puternice la Hollyood, dovedite de multe acțiuni ale sale de a promova tineri români în Cetatea Filmului din Los Angeles, a povestit pentru FANATIK, ce actori uriași, și la propriu, și la figurat, au auzit de mureșeanul Traian Bendorfean și planul să „draculesc”.

„Nu este nicio glumă, s-a auzit la Hollywood de Traian Bendorfean și «Dracula Mureș Park». Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone sunt cei doi super-actori care nu numai că au aflat de proiectul din Mureș, dar știți cât sunt americanii de ahtiați după Dracula, vor să vină la inaugurarea acestui uriaș complex de agrement” – Eduard Irimia

Eduard Irimia si Sylvester Stallone
Eduard Irimia are în Sylvester Stallone un bun prieten în Cetatea Filmului de la Hollywood. Sursa foto: Eduard Irimia

În așa decor „caracteristic” pentru imaginea României în lume, Traian Bendorfean plănuiește organizarea anuală a unui eveniment cultural de amploare: „Carnavalul Dracula Mureș”. Pe care îl vrea cel puțin la nivelul „rivalelor” consacrate, precum Untold, Electric Castle, Afterhills sau Nerversea.

Candidatul ALDE a declarat că își dorește ca acest „Carnaval Dracula Mureș” „să ajungă un eveniment cu tradiție, comparabil cu vestitele carnavaluri de la Rio de Janeiro sau de la Veneția”.

  • „Sloganul meu, nu numai electoral, este «#apărMureșul», cu deosebire de corupție și incompetență, intolerabile în cel mai frumos județ din țară. Dumnezeu se uită spre Mureș și spre mureșeni!” – Traian Bendorfean
  • 52 de ani a împlinit Traian Bendorfean pe 15 iunie 1968, din care 16 a jucat fotbal de performanță, între 1985 și 2001
  • 170.000 de măști de protecție au fost donate în comunitățile defavorizate din Mureș în cadrul campaniei „Dăruind o mască, protejăm o viață”, inițiată și organizată de Traian Bendorfean în luna martie a acestui an potopit de pandemia de COVID-19
ADVERTISEMENT