ADVERTISEMENT
Life

Alegeri Locale 2020. Tudor Chirilă, apel către toți tinerii din România. Ce trebuie să facă pe 27 septembrie

Autor: Madalina Moraru | 23.09.2020 | 22:34
Alegeri Locale 2020. Tudor Chirilă, apel către toți tinerii din România. Ce trebuie să facă pe 27 septembrie
Tudor Chirilă, atac virulent la adresa românilor care n-au ieșit la vot. Sursa foto: Facebook

Tudor Chirilă a făcut un apel către toți tinerii români. Artistul a transmis ce trebuie să facă toată lumea cu prilejul alegerilor locale de pe data de 27 septembrie 2020.

ADVERTISEMENT

Solistul a publicat un mesaj adresat în special persoanelor tinere din România, prin intermediul rețelelor sociale.

Tudor Chirilă a făcut public un mesaj video, ce poate fi urmărit și în continuare, în care a încurajat prezența la vot din partea românilor, când vor fi alegerilor locale, în mai puțin de câteva zile, la finele acestei săptămâni.

ADVERTISEMENT

Ce le-a transmis Tudor Chirilă tinerilor din România pentru 27 septembrie, când sunt alegerile locale

Tudor Chirilă a făcut un apel pentru tinerii din România și i-a îndemnat să participe la votare în ziua de 27 septembrie 2020, când au loc alegerile locale.

Fostul jurat PRO TV a explicat și cât de mare este importanța votului. A îndemnat ca în special tinerii să participe în ziua de duminică la procesul de votare locală și să își exercite acest drept civic.

ADVERTISEMENT

Artistul a dat ca exemplu alegerea unui primar pentru București și și-a expus câteva păreri legate de un viitor mai bun al acestui oraș.

“Când e vorba de oraşul nostru, tinerii nu votează pentru că sunt deconectaţi de politică, de viaţa civică, pentru că la şcoală nu le spune nimeni copiilor ce înseamnă să fii cetăţean. Înseamnă să şi votezi“, a susținut Tudor Chirilă, în mesajul său video, de pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Alegeri Locale 2020. Tudor Chirilă, apel către toți tinerii din România. Ce trebuie să facă pe 27 septembrie
Tudor Chirilă a făcut un apel video neașteptat pentru tinerii români

“Pentru că atunci când suntem tineri, viaţa noastră interioară este atât de bogată, încât ce se întâmplă în exterior păleşte. Totuşi, ce se întâmplă în exterior, în Bucureşti în cazul nostru, ne influenţează viaţa fără să simţim. Şi ajungem să intrăm în viaţa reală, în viaţa aceea după facultate şi să avem de a face cu toate problemele pe care tinereţea noastră le-a neglijat şi pe care acum ne lovesc greutate.

ADVERTISEMENT

Când eşti tânăr, nu te gândeşti că vei avea nevoie de oraşul acesta şi te vor lovi toate problemele nerezolvate până acum: te vei lovi de trafic, de birocraţie, îţi va fi greu să-ţi faci o casă, vei sta doi ani după autorizaţie, pentru că primăriile nu funcţionează sau pentru că nu cunoşti tu drumul şpăgii. N-o să găseşti o şcoală bună chiar în cartierul tău, iar dacă ajungi într-un spital de stat trebuie să te gândeşti dacă n-o să pleci de acolo cu bacterii, căruciorul copilului tău se va lovi de toat emaşinile care ocupă trotuarul, iar autorităţile vor fi plictisite de problema ta.”, a mai susținut cântărețul.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!