Life

Alegeri Locale 2020. Tudor Chirilă, apel către toți tinerii din România. Ce trebuie să facă pe 27 septembrie

23.09.2020 | 22:34
Alegeri Locale 2020 Tudor Chirila apel catre toti tinerii din Romania Ce trebuie sa faca pe 27 septembrie
ADVERTISEMENT

Tudor Chirilă a făcut un apel către toți tinerii români. Artistul a transmis ce trebuie să facă toată lumea cu prilejul alegerilor locale de pe data de 27 septembrie 2020.

Solistul a publicat un mesaj adresat în special persoanelor tinere din România, prin intermediul rețelelor sociale.

ADVERTISEMENT

Tudor Chirilă a făcut public un mesaj video, ce poate fi urmărit și în continuare, în care a încurajat prezența la vot din partea românilor, când vor fi alegerilor locale, în mai puțin de câteva zile, la finele acestei săptămâni.

Ce le-a transmis Tudor Chirilă tinerilor din România pentru 27 septembrie, când sunt alegerile locale

Tudor Chirilă a făcut un apel pentru tinerii din România și i-a îndemnat să participe la votare în ziua de 27 septembrie 2020, când au loc alegerile locale.

ADVERTISEMENT

Fostul jurat PRO TV a explicat și cât de mare este importanța votului. A îndemnat ca în special tinerii să participe în ziua de duminică la procesul de votare locală și să își exercite acest drept civic.

Artistul a dat ca exemplu alegerea unui primar pentru București și și-a expus câteva păreri legate de un viitor mai bun al acestui oraș.

ADVERTISEMENT

“Când e vorba de oraşul nostru, tinerii nu votează pentru că sunt deconectaţi de politică, de viaţa civică, pentru că la şcoală nu le spune nimeni copiilor ce înseamnă să fii cetăţean. Înseamnă să şi votezi“, a susținut Tudor Chirilă, în mesajul său video, de pe Facebook.

Alegeri Locale 2020. Tudor Chirilă, apel către toți tinerii din România. Ce trebuie să facă pe 27 septembrie
Tudor Chirilă a făcut un apel video neașteptat pentru tinerii români

“Pentru că atunci când suntem tineri, viaţa noastră interioară este atât de bogată, încât ce se întâmplă în exterior păleşte. Totuşi, ce se întâmplă în exterior, în Bucureşti în cazul nostru, ne influenţează viaţa fără să simţim. Şi ajungem să intrăm în viaţa reală, în viaţa aceea după facultate şi să avem de a face cu toate problemele pe care tinereţea noastră le-a neglijat şi pe care acum ne lovesc greutate.

ADVERTISEMENT

Când eşti tânăr, nu te gândeşti că vei avea nevoie de oraşul acesta şi te vor lovi toate problemele nerezolvate până acum: te vei lovi de trafic, de birocraţie, îţi va fi greu să-ţi faci o casă, vei sta doi ani după autorizaţie, pentru că primăriile nu funcţionează sau pentru că nu cunoşti tu drumul şpăgii. N-o să găseşti o şcoală bună chiar în cartierul tău, iar dacă ajungi într-un spital de stat trebuie să te gândeşti dacă n-o să pleci de acolo cu bacterii, căruciorul copilului tău se va lovi de toat emaşinile care ocupă trotuarul, iar autorităţile vor fi plictisite de problema ta.”, a mai susținut cântărețul.

ADVERTISEMENT