News

Alegeri parlamentare 2020. Gabriela Firea a votat la prima oră. Declarații după votul de la ora 7

06.12.2020 | 07:47
Alegeri parlamentare 2020 Gabriela Firea a votat la prima ora Declaratii dupa votul de la ora 7
ADVERTISEMENT

Gabriela Firea, candidat al PSD pentru un loc în Senatul României, a deschis urnele de vot. Fostul edil al Capitalei a votat la Colegiul Tehnic „Grivița” la ora 07:02 și a stat de vorbă cu jurnaliștii, declarând ce așteptări are de la scrutinul electoral de astăzi.

Firea nu a uitat de sărbătoarea din această zi și și-a începul discursul prin a le face urări celor ce își sărbătoresc onomastica. Social-democrata a continuat prin a detalia ce schimbări își dorește în plan politic, subliniind care sunt măsurile adoptate de autorități cu care nu este de acord.

ADVERTISEMENT

Pe pagina de Facebook, Gabriela Firea a distribuit un videoclip al momentului în care s-a prezentat la vot și a explicat care sunt lucrurile pe care vrea să le modifice în țara noastră.

Alegeri parlamentare 2020. Gabriela Firea, prima la urne. Declarații despre votul de astăzi

„Votez mereu cu gândul la oameni. Politicienii au această datorie. Eu nu o simt doar că pe o datorie, este chiar motivul pentru care am intrat în politică. Ce se întâmplă acum în țară, cu un guvern liberal și un președinte partizan, implicat brutal în campania electorală, nu poate fi tolerat. Au mințit. Au înșelat încrederea oamenilor.

ADVERTISEMENT

I-au sărăcit. I-au umilit. Au dat vina pe bolnavi. Au gestionat dezastruos criza Covid refuzând cea mai eficientă soluție: testarea. Au închis școli, biserici, teatre, piețe, industria Horeca. Au vrut alegeri în plina criză sanitară. Să votăm, așadar, pentru un guvern competent și cu grijă fața de fiecare român”, a scris pe Facebook, în această dimineață, fostul primar general al Capitalei. 

O mulțime de jurnaliști au așteptat-o pe Gabriela Firea la ieșirea de la urne. Aceasta a explicat ce speranțe are pentru alegerile parlamentare de astăzi și nu a uitat să menționeze ce măsuri eronate, din punctul ei de vedere, au adoptat autoritățile pentru gestionarea pandemiei.

ADVERTISEMENT

„Am votat cu gândul la majoritatea parlamentară care să poată aduce românilor o formulă guvernamentală formată din specialiști, oameni competenți care să poată să gestioneze mult mai performant criza sanitară, care să aibă soluții pentru toți românii, care să înceapă să testeze extins populația în vederea limitării răspândirii coronavirusului.

Am votat, de asemenea, majoritatea parlamentară care să pună bazele unei formule guvernamentale care să nu mai arunce povara pandemiei pe cetățeni, să redeschidă școlile, să nu mai închidă bisericile, să nu mai închidă piețele, să redeschidă industria Horeca, să redeschidă teatrele, este adevărat, respectând măsurile igenico-sanitare.

ADVERTISEMENT

De asemenea, noul Parlament va respecta și va impune Guvernului să respecte legistația în vigoare în ceea ce privește pensiile și alocațiile pentru copii”, a explicat candidata PSD pentru un loc în Senatul României.

ADVERTISEMENT