Candidatul respins merge la DNA: “Algerile FRF sunt ilegale!”

Filon Stan   
în Fotbal intern
16/04/2018, 16:42
Candidatul respins merge la DNA: “Algerile FRF sunt ilegale!”

Alegerile pentru conducerea Federaţiei Române de Fotbal ar putea fi amânate! Candidatul respins vrea să facă plângere la DNA! Sorin Răducanu aduce acuzaţii grave în privinţa legalităţii scrutinului de pe 18 martie şi spune că va da FRF în judecată!

“Aceste alegeri nu sunt valide, pentru că Adunarea Generală este convocată de Comitetul Executiv. Cum convoci tu Adunarea Generală, dacă nu ai calitate recunoscută de lege? La FRF, în afară de Burleanu, care e singurul recunoscut, tot CEx-ul nu are calitate. Toate actele semnate de CEx sunt nule – validarea clasamentelor, bugete, penalizări, schimbări de regulament… Alegerile sunt ilegale!

Răducanu, hotărât să meargă la DNA

Eu urmează să depun plângere la DNA şi să dau în judecată FRF la Tribunal. Au existat probleme din astea şi pe vremea lui Mircea Sandu, dar atunci nu contesta nimeni. Cine va câştiga acum alegerile se bazează pe sprijin politic că mai pot rostogoli ilegalitatea asta nişte ani. Eu vreau să dau şi MTS-ul în judecată. Normal ar fi ca rezultatul acestor alegeri să fie anulate ulterior, la fel ca toate deciziile luate între timp”, a declarat Răducanu pentru sport.ro.

 

Închide ×