Fotbal intern

Alegerile FRF, reclamate la DNA? “Să investigheze ce s-a întâmplat!”

Autor: Iuliana Spirache | 24.04.2018 | 15:41
Alegerile FRF, reclamate la DNA?
Răzvan Burleanu în cadrul Adunării Generale a FRF, desfăşurată în Sala Nicolae Dobrin de la sediul Federaţiei Române de Fotbal din Bucureşti.

Alegerile FRF, reclamate la DNA? Fostul medic al echipei naţionale a României, Pompiliu Popescu, a fost un susţinător înfocat al lui Ionuţ Lupescu şi s-a arătat nemulţumit de faptul că Răzvan Burleanu a fost reales preşedinte al Federaţiei.

Pompiliu Popescu susţine că Răzvan Burleanu ar fi trebuit să se autosuspende de la Federaţia Română de Fotbal pe toată durata campaniei şi să nu se mai folosească de resursele instituţiei.

Alegerile FRF, reclamate la DNA? Pompiliu Popescu reacţionează dur

“Asistăm la apariția unui grup infracțional de presiune, șantaj și trafic de influență. Doamna Kovesi e așteptată să intre și să investigheze ce s-a întâmplat la FRF și cum s-au cheltuit banii instituției pentru campania electorală. Este un caz penal flagrant. Să ne amintim că Dragnea a fost condamnat pentru că a dat câteva mesaje în campania pentru referendum. DNA ce mai așteaptă?!

Burleanu ar fi trebuit să se autosuspende de la FRF pe durata campaniei, nu să folosească resursele instituției. Sunt foarte multe nereguli în gestiunea FRF în ultimii ani. DNA trebuie să intervină”, a declarat Pompiliu Popescu pentru gsp.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!