Fotbal intern

Aleix Garcia rupe tăcerea despre situația de la Dinamo: “Nu mai avem încredere în oamenii din club”

18.12.2020 | 08:51
Aleix Garcia rupe tacerea despre situatia de la Dinamo Nu mai avem incredere in oamenii din club
ADVERTISEMENT

Aleix Garcia a fost adus cu surle și trâmbițe la Dinamo de noua conducere spaniolă, chiar în ultima zi de mecato. Mijlocașul a evoluat în trecut la Manchester City și a fost convins de finanțatorii spanioli să joace în Șoseaua Ștefan cel Mare. 

Ibericul are cel mai mare salariu din Casa Pariurilor Liga 1, nu mai puțin de 35.000 de euro lunar, așa cum FANATIK a anunțat. Problema este că fotbalistul nu a văzut până acum niciun euro din acest salariu uriaș.

ADVERTISEMENT

Iar situația financiară a celor de la Dinamo continuă să se degradeze de la o zi la alta. Conducătorii spanioli pare că au abandonat echipa și nici măcar jucătorii nu mai cred în promisiunile deșarte ale lui Pablo Cortacero.

Aleix Garcia rupe tăcerea: “Salariile noastre nu au fost plătite”

Aleix Garcia, vedeta celor de la Dinamo, a vorbit în presa din Belgia despre situația de la noul său club. În trecut, împrumutat de Manchester City la Mouscron, Garcia a fost chestionat de jurnaliștii belgieni vis-a-vis de experiența din România:

ADVERTISEMENT

“Am spus ‘nu’ multor alte echipe, au fost și probleme cu banii. Până la urmă, am decis să merg la Dinamo datorită proiectului cu filosofie spaniolă, cunoșteam și ceilalți jucători aduși. M-am adaptat foarte ușor. De la început, românii au fost foarte de treabă cu mine.

Prietena mea este din Moldova, vorbește limba, și ea a fost fericită și m-a ajutat și pe mine foarte mult. Salariile noastre nu au fost plătite însă. Unii jucători își așteaptă salariile de cinci luni.

ADVERTISEMENT

“Dacă această situație va persista, va fi foarte greu pentru mine”

Oamenii din club, de la birouri, sunt în aceeași situație. Am pierdut deja câțiva jucători, iar alții vor pleca în curând, antrenorul a plecat și el. E un dezastru financiar.

Mie îmi place să duc la bun sfârșit dacă încep un lucru, dar dacă această situație va persista, va fi foarte greu pentru mine, pentru toată lumea.

ADVERTISEMENT

Nu mai avem încredere în oamenii din club. Au făcut multe promisiuni, însă n-au respectat nimic. Nu pot ști exact ce se va întâmpla în viitor, dar avem și noi familii, avem obligații”, a spus Garcia pentru Nordeclair Mouscron.

Aleix Garcia a ieșit accidentat în minutul 35 al meciului dintre Dinamo și CFR Cluj, pierdut de “câini” cu 0-2 în Groapă. Ar putea fi ultimul meci al jucătorului iberic în Casa Pariurilor Liga 1, șansele fiind nule ca el să se refacă în timp util pentru meciul cu Academica.

  • 8 meciuri a jucat Aleix Garcia la Dinamo
  • 23 de ani are mijlocașul spaniol

 

ADVERTISEMENT