ADVERTISEMENT
Fotbal international

Aleksandr Prijovic, fostul jucător al lui Răzvan Lucescu la PAOK, arestat la domiciliu, pentru că nu a respectat carantina. Ce se întâmplă în Serbia e incredibil

Autor: Sorin Dumitrescu | 05.04.2020 | 16:14
Aleksandr Prijovic, fostul jucător al lui Răzvan Lucescu la PAOK, arestat la domiciliu, pentru că nu a respectat carantina. Ce se întâmplă în Serbia e incredibil
Aleksandr Prijovic a primit trei luni arest la domiciliu în Serbia și a rămas fără contract de 18 milioane dolari la Al Ittihad

A făcut vâlvă decizia luată de autoritățile sârbe împotriva internaționalului Aleksandr Prijovic, fostul elev al lui Răzvan Lucescu, acesta fiind arestat pentru faptul că a călcat regulile de carantină.

ADVERTISEMENT

Aleksandr Prijovic, arest la domiciliu pentru trei luni

Aleksandr Prijovic a participat la o petrecere la care s-au aflat 19 persoane, de aproape patru ori mai mare numărul admis de noile reglamentări ale autorităților sârbe.

Toți cei prezenți la acel chef au fost arestați, indiferent de numele lor și de impactul social pe care îl au, semn că în Serbia legea este lege chiar pentru toată lumea.

ADVERTISEMENT

Pedeapsa maximă era de trei ani de închisoare

Aleksandr Prijovic putea merge la închisoare, pentru că pedeapsa stabilită de lege pentru încălcarea carantinei este până la trei ani de închisoare, însă a scăpat mult mai ușor.

În cazul său verdictul este de trei luni de arest la domiciliu, perioadă în care îi este interzis total să iasă măcar odată, pentru că dacă o va face pedeapsa i se va comuta în cea maximă.

ADVERTISEMENT

I s-a desfăcut contractul de muncă în Arabia Saudită

Și cum un rău nu vine niciodată singur Aleksandr Prijovic a mai primit o lovitură extrem de dură. El se afla sub contract cu echipa din Arabia Saudită Al Ittihad, de la care urma să primească în decurs de patru ani, până în 2023 frumoasa sumă de 18 milioane dolari.

Însă nesăbuința sa are urmări teribile și în privința carierei sale. Conducătorii lui Al Ittihad, cum au aflat de ceea ce a făcut jucătorul lor, au decis pe loc desfacerea contractului de muncă pentru Prijovic.

ADVERTISEMENT

Și Luka Jovic are dosar penal

Și un alt internațional sârb, Luka Jovic, de la Real Madrid, are dosar penal, după ce a decis să nu respecte carantina de două săptămâni la Madrid și a venit în Serbia pentru a fi alături de iubita lui la ziua de naștere a acesteia.

Șeful statului sârb, Aleksandr Vucic, a decis luarea acestor măsuri extrem de severe, după ce s-a sfătuit cu partea chineză cum trebuie procedat pentru a împiedica răspândirea virsului. ”Cimitirele ar fi neîncăpătoare dacă ascultați sfaturile date de alții”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!