Fotbal international

Seredova, despre divorţul de Buffon: “Aş fi vrut să mi-o spună el”

Fosta soţie a portarului lui Juventus, Gigi Buffon, vorbeşte în premieră despre momentul separării. Alena Seredova se concentrează acum, la 40 de ani, asupra copiiilor ei.
27.03.2018 | 16:57
Seredova despre divortul de Buffon As fi vrut sa mio spuna el

Cehoaica Alena Seredova, una dintre cele mai frumoase femei din showbizzul italian la vremea când a făcut pasul spre căsătorie, şi-a unit destinele în 2011 cu unul dintre cei mai cunoscuţi internaţionali ai squadra azzurra, portarul Gigi Buffon. Relaţia lor avea deja o vechime de 6 ani, dar se consumase fără căsătorie. 

A fost o căsătorie pe larg mediatizată şi se părea ca va fi o relaţie de lungă durată, mai ales că pe parcurs au apărut şi copiii, doi băieţi, Louis Thomas  în 2007 şi David Lee în 2009. Însă, surpriză, în 2014 a venit anunţul divorţului, cei doi refăcându-şi imediat vieţile, Alena alături de managerul Alessandro Nassi, iar Buffon cu jurnalista Ilaria D’Amico, de la care deja a primit un al treilea copil, pe Leopoldo Mattia.

Seredova a vorbit abia acum despre momentul divorţului, pe care îl consideră ca fiind unul important, pentru că din astfel de şocuri devii mai puternic şi ai multe de învăţat. Singurul lucru care încă o macină este faptul că Buffon nu a avut curajul de a veni şi de a discuta deschis cu ea şi a trebuit să afle despre intenţiile sale şi despre existenţa unei alte femei din presă.

Acum Alena şi-a făcut o prioritate în viaţă educaţia copiiilor ei, iar ideea de a se recăsători la 40 de ani i se pare ca o glumă proastă, chiar dacă se află într-o relaţie semtimentală. Ea e convinsă că din anii petrecuţi alături de portarul lui Juventus a avut multe de învăţat şi acum îi este chiar recunoscătoare că a trecut şi prin aşa ceva.

VEZI VIDEO CU SEREDOVA ŞI CU COPIII EI