News

Alertă în Drumul Taberei. Individ periculos căutat, după ce un alt suspect a bătut două femei: stă la pândă în scările blocurilor

30.09.2019 | 10:11
Alerta in Drumul Taberei Individ periculos cautat dupa ce un alt suspect a batut doua femei sta la panda in scarile blocurilor

Este alertă în Drumul Taberei din Capitală, după ce un individ a atacat două femei zilele trecute. Mai mulți bucureșteni s-au mobilizat pe un grup de Facebook și i-au avertizat pe ceilalți locuitori ai orașului să fie foarte atenți când intră sau ies în scările de bloc, căci un alt individ ar atenta la siguranța cetățenilor.  Pe un grup de Facebook au fost postate și imagini cu bărbatul suspectat că ar avea un comportament ciudat, intrând și ieșind din scările blocurilor.

Alertă în Drumul Taberei: atacuri în lanț comise de indivizi periculoși în ultimele zile

În mesajul postat pe Facebook de o persoană care l-a văzut pe bărbat scrie că acesta umblă din apartament în apartament și are un comportament periculos. Bărbatul a fost văzut în sectorul 6, însă cel mai probabil polițiștii au extins căutările și în celelalte zone ale Capitalei. Această alertă în drumul Taberei a pus pe jar atât autoritățile cât și cetățenii care locuiesc în acest cartier hucureștean, mai ales că atacurile -au înmulțit în ultimele ore.

Bărbatul ar fi intrat într-un bloc cu 10 etaje și a bătut și sunat la mai multe uși. Oamenii se tem că ar fi agresiv, asta după ce două femei au fost atacate, aparent, de el. „Acest individ a intrat într-un bloc de 10 etaje din sectorul 6 (zona Favorit) şi a luat fiecare etaj la rând. Nu se ştie exact ce a fãcut pe etaje, se ştie doar cã a stat 30 de minute în scarã, cã a bãtut/sunat la câteva uşi şi cã a încercat sã rupã grilajul de la geamul unui apartament. Posibil sã fie sub influenta alcoolului şi stupefiantelor. Mare grija şi când intraţi în scarã, nu numai afarã!!! Acest incident a avut loc în noaptea de 29.09.2019 în jurul orei 02:00”, este mesajul care s-a viralizat pe Facebook.

alertă drumul taberei
Nu se știe dacă bărbatul din postarea de pe Facebook este același cu agresorul celor două femei sau ar exista vreo legături între cei doi atacatori. Sursa foto: wowbiz.ro

Ce face Poliția?

Nu se știe dacă atacatorul este același ca în cazul celor două femei bătute în Drumul Taberei. Dacă este vorba despre mai mulți agresori, lucrurile se complică și mai mult. Au apărut mai multe imagini cu bărbați căutați de poliție care nu seamănă unul cu celălalt, dar care ridică suspiciuni, căci atacurile acestora s-au produs în aceeași perioadă și în același cartier.

„Modul de operare a fost unul similar, persoanele au fost agresate, fără a li se sustrage bunuri. În primul caz, o femeie a fost atacată de un bărbat necunoscut, aceasta fiind salvata de un cetățean care a intervenit, agresorul părăsind zona. În cel de-al doilea caz, o femeie a fost găsită în zona unui complex comercial, tot din sectorul 6, căzută, am fost sesizați prin apel 112, aceasta a fost dusă la spital unde este internată. Momentan nu am putut să obținem o declarație din partea acesteia, fiind internată în stare destul de gravă”, au declarat reprezentanții Poliției Capitale despre individul care a bătut cele două femei pentru Digi 24,  despre această alertă din Drumul Taberei.