ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Alertă în atacul dinamoviştilor. Încă un vîrf a căzut înainte de meciul de la Galaţi!

Flavius Stoican are mari probleme înainte de meciul cu Oţelul, de la Galaţi, de mîine seară, de la ora 21:30, Live Text pe FANATIK.ro şi în direct pe DigiSport 1....
Autor: Cătălin Gheorghiu | 28.09.2013 | 14:55
Alertă în atacul dinamoviştilor. Încă un vîrf a căzut înainte de meciul de la Galaţi!
Ionel Danciulescu,Dorin Rotariu.

Flavius Stoican are mari probleme înainte de meciul cu Oţelul, de la Galaţi, de mîine seară, de la ora 21:30, Live Text pe FANATIK.ro şi în direct pe DigiSport 1.

ADVERTISEMENT

Mansaly Boubacar, Cosmin Matei şi George Ţucudean au probleme musculare. Dintre ei, doar Boubacar poate juca din primul minut, ceilalţi doi riscînd accidentări mai grave.

Pe lîngă cei trei, Stoican se confruntă cu mai multe probleme. Ionel Dănciulescu este răcit, are probleme stomacale şi nu va putea face deplasarea la Galaţi, Vali Balint s-a accidentat la partida cu Baloteşti la degetul mare al piciorului drept şi nu poate călca, Pape Ndaw este în continuare accidentat, iar Joel Thomas nu este încă refăcut total.

ADVERTISEMENT

Steliano Filip a fost lăsat acasă, întrucît se resimte după partida cu Baloteşti, dar Cătălin Munteanu a făcut deplasarea la Galaţi. Cătălin Munteanu şi George Ţucudean nu vor fi, cel mai probabil nici rezerve, în timp ce Cosmin Matei va lua loc pe bancă şi este posibil să intre în partea a doua a meciului.

În aceste condiţii, dacă nici Ţucudean nu va fi recuperat, Stoican ar putea începe cu Oţelul fie cu Rotariu şi Zougoula în atac, fie doar cu africanul.

ADVERTISEMENT

Cum ar putea arăta Dinamo cu Oţelul:

Bălgrădean – Fai, Luchin, Grigore, Grecu – V. Lazăr, Boubacar, Elton, Curtean – Zougoula, Rotariu

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!