UPDATE. Două avioane cu destinaţia Bruxelles, vizate de ameninţări false cu bombe

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
10/08/2016, 21:01
UPDATE. Două avioane cu destinaţia Bruxelles, vizate de ameninţări false cu bombe

UPDATE. Cele doua avioane au aterizat in siguranta pe aeroportul Zaventem din Bruxelles, a anuntat postul public belgian VRT, care precizeaza ca toti pasagerii au coborat deja din aeronave, fara ca nimeni sa pateasca nimic.

UPDATE. Noi informatii arata ca un avion a aterizat la Bruxelles, iar celalalt la Toulouse.

UPDATE. Apar informatii contradictorii despre cele doua avioane: televiziunea flamanda transmite ca aeronavele au aterizat in siguranta pe aeroportul Zaventem si nimeni nu a patit nimic, in timp ce televiziunea franceza spune ca aparatele sunt inca in zbor si ca amenintarea este valabila.

UPDATE. La aeroportul Zaventem, scena unui sangeros dublu-atentat terorist pe 22 martie, au fost trimise numeroase echipaje de politie si salvare.

Autoritatile belgiene spun ca una dintre aeronave apartine companiei Air Arabia si decolase din Maroc. Aceasta a fost redirectionata catre Franta, asa ca nu va mai ateriza pe Zaventem, ci pe aeroportul din Toulouse.

Doua avioane care ar urma sa aterizeze, miercuri seara, la Bruxelles, pe aeroportul Zaventem, ar avea bombe la bord.

Informatia a aparut initial la postul public belgian VRT si a fost confirmata de autoritatile belgiene, care sustin ca iau amenintarile foarte in serios, scrie Reuters.

Momentan nu exista prea multe detalii despre aceasta situatie. Cert este ca autoritatile belgiene au activat planul de catastrofa medicala, potrivit postului RTBF.

sursa: ziare.com

Ştirea MOMENTULUI

Clasament WTA actualizat. Câte puncte are Simona Halep după finala de la Cincinnati

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×