News

ALERTĂ! Carmen Dan și-a depus demisia de la MAI! „Demisia mea a venit pe baza presiunii străzii care deodată ne deranjează”

15.07.2019 | 12:21
ALERTA Carmen Dan sia depus demisia de la MAI Demisia mea a venit pe baza presiunii strazii care deodata ne deranjeaza

Carmen Dan și-a depus demisia de la MAI! Aceasta nu a mai așteptat remanierea guvernamentală și a zis că pleacă singură de la minister. Condierată un apropiat al fostului lider, Liviu Dragnea, Carmen Dan era în capul listei pentru o posibilă schimbare a Cabinetului Dăncilă alături de Teodor Meleșcanu de la Ministerul Afacerilor Externe. De altfel, Carmen Dan era văzută drept principalul vinovat pentru evenimentele din 10 august anul trecut.

Carmen Dan și-a depus demisia de la MAI!

Atunci mai mulți oameni nevinovați au fost bătuți și gazați de jandarmi. De aproape un an de zile dosarul este tărăgănat și în ciuda presiunii opiniei publice nimeni nu a răspuns pentru ceea ce s-a întâmplat la protestul diasporei. Carmen Dan a precizat că pleacă cu fruntea sus din minister. De asemenea, aceasta a ținut să-i ureze succes lui Nicolae Moga, senator de Constanţa, al cărui nume a fost vehiculat pentru a prelua portofoliul Internelor.

„Am zis că nu are rost să se pună în discuție mandatul meu în fața partidului. Mi-am depus mandatul pe biroul domniei sale. Am înțeles că nu e vorba de performanța mea ca ministru. A fost o decizie politică. Demisia mea a venit pe baza presiunii străzii care deodată ne deranjează. Plec cu fruntea sus din Ministerul Afacerilor Interne”, a spus Carmen Dan

Răspuns acid de la Viorica Dăncilă

Carmen Dan și-a depus demisia de la MAI! Carmen Dan
Carmen Dan era un apropiat al fostului lider, Liviu Dragnea. Sursa foto – facebook

La doar câteva minute de la declarația de presă făcută de Carmen Dan a ieșit în fața ziariștilor și Viorica Dăncilă. Premierul s-a declarat surprinsă de reproșurile lui Carmen Dan cum că partidul ar fi cedat presiunilor președintelui Iohannis. „Doamna Carmen Dan cred că e dezinformată dacă a făcut această informație. PSD nu a cedat niciodată presiunilor președintelui. Eu cred că unii membri ai partidului nostru nu au învățat nimic”, a spus Viorica Dăncilă.

Ca majoritatea celor care au fost protejați de Liviu Dragnea, Carmen Dan a început să piardă teren evident în partid imediat după încarcerarea fostului lider. Așa au pățit și Șerban Nicolae, dar și Codruț Ștefănescu, oameni care făceau parte din garda lui Dragnea. Mai ales că, odată instalată în fruntea PSD, Viorica Dăncilă a readus în fruntea partidului mai mulți oameni marginalizați în ultima perioadă, mulți dintre ei nefiind de acord cu echipa condusă de Dragnea.