News

Alertă cu bombă la Mall Băneasa. Locul a fost evacuat, iar autoritățile au intervenit de urgență

Alertă cu bombă la Mall Băneasa. Un bărbat a sunat la 112 și a spus că a amplasat un dispozitiv explozibil în zonă. Drept urmare, intervenit mai multe echipaje de salvare.
19.06.2022 | 16:57
Alerta cu bomba la Mall Baneasa Locul a fost evacuat iar autoritatile au intervenit de urgenta
Alertă cu bombă la Mall Băneasa. Echipaje de salvare s-au deplasat la fața locului. Sursa foto: captură video Gândul
ADVERTISEMENT

O nouă alertă cu bombă la Mall Băneasa. Oamenii au fost evacuați de urgență, iar mai multe echipaje de salvare au intervenit cu rapiditate, după ce un bărbat a sunat la 112 și a spus că a pus un dispozitiv explozibil în centrul comercial.

A doua alertă cu bombă de luna aceasta la Mall Băneasa. Autoritățile cercetează zona

O echipă de pirotehniști investighează acum Mall-ul Băneasa petru a vedea dacă alarma nu este una falsă.

ADVERTISEMENT

”Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a fost sesizată de către Poliția Locală, cu privire la faptul că, un bărbat a apelat telefonic Poliția Locală, invocând faptul că a amplasat un dispozitiv exploziv în incinta unui centru comercial, din Sectorul 1 al municipiului București.

La fața locului se află polițiști din cadrul Poliției Capitalei. De asemenea, se deplasează grupa pirotehnică din cadrul SIAS, pentru efectuarea de verificări specifice. ”, a comunicat Poliția Capitalei, notează Gândul.

ADVERTISEMENT

A mai fost o alertă cu bombă la Mall Băneasa la începutul lui iunie. Alarma a fost una falsă

Pe data de 4 iunie s-a mai dat un semnal similar, care a vizat tot renumitul centru comercial. Trei orei au căutat autoritățile bomba, dar nici urmă de ea. Astfel, au transmis că alerta a fost una fictivă.

”În urma primirii unei alerte cu bombă, centrul comercial Băneasa Shopping City a luat imediat măsuri pentru a menţine siguranţa angajaţilor, chiriaşilor şi vizitatorilor săi.

ADVERTISEMENT

La cererea autorităţilor, centrul comercial a fost evacuat în foarte scurt timp. Precizăm că nu a avut loc niciun incident, situaţia fiind sub control, iar alarma nu a fost confirmată.

În acest moment, toate măsurile de siguranţă au fost luate, iar activitatea centrului comercial a fost deja reluată”, a transmis poliția, la momentul alertei cu bombă anterioare, într-un comunicat de presă.

ADVERTISEMENT

Autoritățile îi avertizează pe cei care dau alertel false cu bombă că nu fac decât să le rețină din timpul pe care l-ar putea acorda unui caz real și în care este nevoie urgentă de prezența salvatorilor.

ADVERTISEMENT