Alertă falsă cu BOMBĂ la Tribunalul Iaşi. Poliţiştii au permis accesul în clădire

Alertă falsă cu bombă la Palatul de Justiţiei din Iaşi, acolo unde a fost solicitată intervenţia pirotehniştilor, în urmă unui apel la numărul unic de urgenţe 112 prin care o persoană...
30.05.2016 | 13:12
Alerta falsa cu BOMBA la Tribunalul Iasi Politistii au permis accesul in cladire
ADVERTISEMENT

Alertă falsă cu bombă la Palatul de Justiţiei din Iaşi, acolo unde a fost solicitată intervenţia pirotehniştilor, în urmă unui apel la numărul unic de urgenţe 112 prin care o persoană semnala că în clădire a fost plasată o bombă. În jurul orei 11.00, operaţiunea a fost finalizată, iar poliţiştii au permis accesul în clădire.

UPDATE 11.00. În urmă cu câteva moment activitatea a fost reluată la Tribunalul şi Curtea de Apel Iaşi, reprezentanţii SRI ridicând geanta suspectă.

ADVERTISEMENT

UPDATE 10:20 – Până în acest moment magistraţii nu au găsit vreo legătură între ameninţare şi vreun proces care se judecă astăzi, însă nicio varianta nu poate fi exclusă. În continuare clădirea este încercuită, traficul se desfăşoară cu greutate, fiind blocate mai multe străzi.

Sursă: www.realitatea.net

……………………………………………………………………………………………..

ADVERTISEMENT

UPDATE 10:06 – Pana in acest moment magistratii nu au gasit vreo legatura intre amenintare si vreun proces care se judeca astazi, insa nici o varianta nu poate fi exclusa. In continuare cladirea este incercuita, traficul se desfasoara greu, fiind blocate mai multe strazi.

UPDATE 10:03 – Apelul a fost initiat in jurul orei 9:00, precizandu-se ca un obiect exploziv ar fi fost pus in incinta Tribunalului. S-au verificat etajele trei si patru.

ADVERTISEMENT

STIRE INITIALA – Alerta la Tribunalul Iasi, acolo unde a fost solicitata interventia pirotehnistilor, in urma unui apel la numarul unic de urgente 112 prin care o persoana semnala ca in cladire a fost plasata o bomba. In aceste momente, mai multi politistii si o echipa de pirotehnisti se afla la sediul Tribunalului Iasi, dupa ce a fost facuta sesizarea. Institutia a fost evacuata, iar echipele fac cercetari. Din primele informatii pe care le detin reporterii BZI, se pare ca nu este vorba despre un exercitiu. Din acest motiv politistii trateaza cazul cu maxima atentie, considerand situatia periculoasa. Circulatia este ingreunata in zona.

Sursă: www.bzi.ro