Alertă cu bombă în Statele Unite, la un turn de birouri

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
08/08/2016, 21:03
Alertă cu bombă în Statele Unite, la un turn de birouri

Agenţii Biroului Federal pentru Investigaţii (FBI) din SUA împreună cu echipele pirotehnice au descins luni la un turn de birouri din oraşul american Atlanta, unde s-a semnalat prezenţa unui dispozitiv suspect.

O presupusă bombă a fost semnalată la clădirea Bank of America Plaza, situată pe Bulevardul Peachtree din oraşul Atlanta.

Imobilul cu înălţimea de 312 metri nu a fost evacuat, dar echipele pirotehnice verifică fiecare etaj, a declarat Andrew Neely, un purtător de cuvânt al Bank of America, citat de Channel 2 Action News.

Un reprezentant al FBI, Stephen Emmett, a declarat că este vorba de o ameninţare cu caracter terorist. „Din raţiuni de precauţie, FBI şi Poliţia din Atlanta au intervenit la sediul Bank of America. Situaţia este în curs de investigare”, a precizat Emmett.

Sursă: www.libertatea.ro

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×