ADVERTISEMENT
News

Alertă de bombă la Primăria Pitești. Poliția a blocat accesul în zonă

Autor: Adrian Ilie | 26.12.2020 | 19:42
Alertă de bombă la Primăria Pitești. Poliția a blocat accesul în zonă
Acțiune a Poliției în Capitală. Tânăr prins drogat la volan. Câți șoferi au rămas fără permis aseară. Sursa foto: hepta.ro

Un bărbat a sunat la 112 și a pretins că a amplasat o bombă în sediul primăriei din Pitești. El a cerut 5.000 de euro ca să nu detoneze bomba, transmite Antena 3.

ADVERTISEMENT

La scurtă vreme de la telefonul primit, polițiștii au venit la sediul municipalității și au dispus evacuarea persoanelor prezente în clădire.

În jurul clădirii a fost creat un perimetru de securitate de circa 300 de metri  în jurul clădirii, perimetru în care nicio persoană nu are acces. De asemenea, a fost închisă și parcarea din apropiere.

ADVERTISEMENT

La fața locului trebuie să sosească o echipă de pirotehniști a Serviciului Român de Informații care urmează să verifice clădirea.

Evacuarea clădirii s-a făcut rapid deoarece erau foarte puține persoane prezente fiind prima zi de Crăciun. Urmează ca pirotehniștii  SRI să decidă  dacă alarma a fost una falsă sau nu.

ADVERTISEMENT

Alarme cu bombă și la instituțiile din sistemul judiciar

Ultima instituție a statului care a fost vizată de o alarmă cu bombă a fost Tribunalul Municipiului București, pe 8 iulie.

Imediat după alerta cu bombă primită printr-un apel la 112, la fața locului s-a deplasat echipa pirotehnică din cadrul IGPR, iar clădirea a fost evacuată.

ADVERTISEMENT

Polițiștii și geniștii de la forțele speciale au ajuns la fața locului, iar verificările, conform procedurilor, au durat circa două ore.

Concluzia căutărilor a fost că alarma cu bombă a fost una falsă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!