Fotbal international

Alertă de coronavirus în La Liga! Trei persoane au fost depistate pozitiv azi în Madrid, Barcelona și Sevilla

26.02.2020 | 16:12
Alerta de coronavirus in La Liga Trei persoane au fost depistate pozitiv azi in Madrid Barcelona si Sevilla
ADVERTISEMENT

Coronavirus se extinde de la o oră la alta în majoritatea statelor europene. După ce Italia a fost paralizată parțial în ultimele zile cu sute de îmbolnăviri, Spania începe să se confrunte și ea cu o rapidă propagare a acestei maladii. Trei orașe importante iberice, Madrid, Barcelona și Sevilla au raportat miercuri cazuri cu virusul corona.

Trei persoane au fost depistate pozitiv cu coronavirus în Madrid, Barcelona și Sevilla

În timp ce numărul deceselor din Italia cauzate de infecția cu coronavirus a ajuns la 12, Spania se confruntă și ea cu tot mai multe astfel de cazuri.

ADVERTISEMENT

Conform Mundo Deportivo, numărul cazurilor celor bolnavi a ajuns, miercuri, la 10 pe între teritoriul Spaniei.

În cursul acestei zile au fost depistate cazuri cu îmbolnăviri de coronavirus în trei zone importante din Spania: Madrid, Barcelona și Sevilla.

ADVERTISEMENT

Primul caz confirmat în Sevilla

În Sevilla, oraș unde CFR Cluj va disputa, joi, returul din 16-imile Europa League contra formației gazdă, a fost anunțat, miercuri, primul caz de coronavirus.

Un pacient internat la Spitalul ”Virgen del Rocio” a fost testat și ulterior anunțat ca fiind purtător al acestui virus.

ADVERTISEMENT

Localizarea celor 10 cazuri de coronavirus din Spania: 

  • 4 Tenerife
  • 2 Madrid
  • 2 Barcelona
  • 1 Castellon
  • 1 Sevilla

Fanii din Spania, îngrijorați de posibila amânare a unor meciuri

Imediat după aflarea acestor cazuri cu coronavirus din Barcelona, Madrid și Sevilla, fanii au postat în mediul virtual o serie de mesaje în care anunță că se tem de repetarea scenariului din Italia, acolo unde mai multe meciuri au fost amânate.

Japonia, un alt campionat afectat de coronavirus

Între timp, un alt campionat de fotbal, de această dată din Asia, a fost suspendat din cauza temerilor extinderii acestei maladii.

ADVERTISEMENT

Oficialii din J League, prima ligă a Japoniei, au luat decizia de a amâna toate meciurile programate la mijlocul acestei săptămâni.

În ultimele zile, numărul celor infectați din Japonia a ajuns la 850, iar cel al deceselor la 4.

ADVERTISEMENT