News

Alertă de răpire. Tânără de 17 ani din Pitești, răpită și băgată cu forța într-o mașină de trei bărbați

07.05.2020 | 07:22
Alerta de rapire Tanara de 17 ani din Pitesti rapita si bagata cu forta intro masina de trei barbati
ADVERTISEMENT

O adolescentă în vârstă de 17 ani a fost răpită în seara zilei de miercuri, 6 mai, direct de pe o stradă din orașul Pitești. Cel care a reclamat dispariția a fost chiar tatăl Dianei Vîlcea care a văzut cum fiica sa este băgată cu forța într-o mașină de trei bărbați.

Adolescentă, răpită cu forța de pe stradă sub ochii tatălui

Polițiștii din toată țara caută la ora actuală o adolescentă din Pitești care a dispărut fără urmă după ce a fost urcată cu forța într-un autoturism care s-a deplasat într-o direcție necunoscută. Răpirea a fost semnalată de tatăl minorei care a observat cele petrecute.

ADVERTISEMENT

Fata de 17 ani, pe nume Diana Vîlcea, a fost băgată cu forța în mașină de trei bărbați care au rămas neidentificați. Oamenii legii au declanşat mecanismul naţional de alertă în cazul răpirii unui copil, fata fiind căutată de sute de polițiști.

„În seara zilei de 6 mai a.c., în jurul orei 19.00, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Piteşti au fost sesizaţi de tatăl minorei despre faptul că, fiica sa, în timp ce se afla pe o stradă din Piteşti, a fost abordată de trei bărbaţi, care ar fi urcat-o, cu forţa, într-un autoturism, care ulterior ar fi plecat într-o direcţie necunoscută”, a transmis IPJ Argeș, relatează observatornews.ro.

ADVERTISEMENT

Minora din Pitești, căutată de oamenii legii în toată țara

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au întocmit un dosar penal pentru lipsire de libertate, cercetările continuând sub atenta supraveghere a Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, județul Argeș.

Adolescenta în vârstă de 17 ani este căutată după câteva semnalmente: 1,65 – 1,70 m înălţime, constituţie atletică, ochi căprui, păr negru, despletit.

De asemenea, la momentul dispariției de pe strada Exercițiu, din Pitești, minora purta o fustă neagră şi un tricou de culoare deschisă.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea fetei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Cazurile de dispariție sunt din ce în ce mai dese, anual aproximativ 3 mii de persoane fiind căutate de oamenii legii. Potrivit unui studiu 95% dintre cazuri sunt rezolvate în primele zile de la anunț, însă pentru cei 5% nu se mai știe nimic de ani de zile.

ADVERTISEMENT

Din păcate, majoritatea celor care dispar fără urmă și nu mai sunt găsiți sunt chiar copiii care cel mai probabil ajung în alte țări, acesta fiind unul dintre motivele pentru care nu se mai poate face nimic.