News

Alertă de securitate la Londra din cauza unui român cu o dubiţă neagră pe care scria “Iran is great”

Autoritatile britanice au declansat o alerta de securitate majora in centrul Londrei, dupa ca un roman si-a parcat in fata Muzeului Stiintei rulota neagra pe care scria "Iran is great". Cristian...
05.08.2015 | 14:30
Alerta de securitate la Londra din cauza unui roman cu o dubita neagra pe care scria Iran is great

Autoritatile britanice au declansat o alerta de securitate majora in centrul Londrei, dupa ca un roman si-a parcat in fata Muzeului Stiintei rulota neagra pe care scria “Iran is great”. Cristian Ivan, in varsta de 42 de ani, din Romania, “s-a indragostit de Iran” dupa ce a vizitat aceasta tara in 2010. Acum calatoreste prin Europa cu o rulota pe care scrie “Iran is great” pentru a promova frumusetile tarii islamice, arata BBC.

Politia antitero din Londra a declansat alerta de securitate dupa ce romanul si-a parcat luni “vehiculul suspect” in fata Muzeului de Stiinta, care a fost inchis timp de doua ore. De asemenea, circulatia pe strazile din zona a fost oprita, timp in care agentii au facut investigatii.

ATENŢIE ROM NI! Avertisment de ultimă oră din partea autorităţilor! ÎNŞELĂCIUNEA ASTA face prăpăd pe internet!  NU DESCHIDEŢI MAILUL care VĂ FURĂ banii din conturi!

Cristian Ivan a declarat ca nu si-a dat seama ca ar putea face ceva gresit, pentru ca paznicii din zona l-au vazut in timp ce isi parca rulota si nu l-au avertizat ca nu este in regula sa o lasa langa celalalte masini.

“Aparent au fost difuzate mai multe anunturi la Muzeul Stiintei, care il rugau pe proprietarul dubitei cu numere de inmatriculare germane sa ia legatura cu autoritatile, insa nu le-am auzit pentru ca ne aflam la Muzeul de Istorie Naturala de langa. Fiul meu are opt ani. Iubeste dinozaurii, asa ca a vrut sa viziteze mai intai Muzeul de Istorie Naturala”, a explicat barbatul.

DIVORŢ CU SCANDAL! VEDETA S-A SĂTURAT! CÎNTĂREAŢA ŞI-A PĂRĂSIT SOŢUL: “M-AI ÎNŞELAT!”

Ivan si sotia sa Audrey, care are cetatenie franceza, il scolesc acasa pe fiul lor si, ca parte a educatiei sale, viziteaza muzee din toata lumea.

“Cand ne-am intors, am vazut ca geamurile dubei fusesera sparte. M-am intrebat cine ar fi putut face asta, insa ulterior mi s-a spus ca politia. Am aflat apoi de la paznici ca politia a fost ingrijorata din cauza placutelor straine si a mesajului ciudat inscriptionat pe dubita”, a povestit el.

DESCOPERIRE TERIBILĂ A UNEI FEMEI! CE ÎI FĂCEA SOŢUL DUPĂ CE O ADORMEA CU SOMNIFERE! TOTUL ERA FILMAT! CÎND A VĂZUT, FEMEIA A ANUNŢAT POLIŢIA!

“N-am o problema cu faptul ca politistii mi-au spart geamurile, cu scopul de a proteja alti oameni, insa ar fi trebuit sa imi lase un bilet sau sa explice de ce au facut asta”, a continuat Ivan.

Romanul sustine ca promoveaza independent Iranul pentru a combate prejudecatile despre aceasta tara si nu primeste bani de la Guvernul iranian. El a refuzat bani de la Ministerului Turismului din Teheran, motivand ca nu este de acord cu politicile Guvernului.

DIVORŢ INCREDIBIL! Celebra vedetă TV şi-a părăsit soţul! Românii vor rămîne sideraţi cînd vor auzi ce păţea femeia! Motivul divorţului: vedeta îşi lua bătaie de faţă cu copiii?!

Cristian Ivan studiaza economia, iar sotia sa a lucrat ca profesoara. Cei doi au locuit timp de 25 de ani in nordul Germaniei, insa si-au inchiriat casa pentru 2.000 de euro pe luna, iar acum calatoresc cu rulota prin Europa. Au vizitat pana in prezent aproape 30 de tari europene promovand Iranul, iar intre timp isi educa si copiii.

Sursă: www.ziare.com