A fost alertă de securitate la Londra. Staţia de metrou Golders Green a fost redeschisă, după verificări amănunţite

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
25/07/2016, 12:30
A fost alertă de securitate la Londra. Staţia de metrou Golders Green a fost redeschisă, după verificări amănunţite

Update: Staţia de metrou Golders Green din Londra s-a redeschis luni după ce un vehicul abandonat a fost verificat şi s-a decis că nu reprezintă o ameninţare de securitate, relatează Reuters.

Departamentul de transport a anunţat că staţia a fost redeschisă după ce poliţia a anunţat că vehiculul din faţa staţiei de metrou, care se află în zona comunităţii evreieşti din oraş, a fost inspectat şi s-a decis că nu reprezintă un pericol.

‘Verificările au arătat că vehiculul din Golders Green nu este suspect şi drumurile se redeschid’, a anunţat poliţia pe Twitter. Anterior, un purtător de cuvânt al poliţiei a spus că poliţia a fost alertată despre prezenţa unei maşini abandonate în apropierea staţiei şi că încearcă să-l găsească pe proprietar.

……………………………………………………………………………………………..

Staţia de metrou Golders Green din Londra a fost închisă din cauza unei alerte de securitate, poliţia inspectând un autovehicul abandonat în exterior, relatează Reuters.

Un purtător de cuvânt al Departamentului de transport din Londra a declarat că staţia de metrou, care este situată în zona în care se află comunitatea evreiască din oraş, a fost închisă din cauza unei alerte de securitate.

În acelaşi timp, un purtător de cuvânt al poliţiei din Londra a spus că poliţia a fost alertată în privinţa unei maşini abandonate în apropierea staţiei de metrou în această dimineaţă, la ora 07:00 GMT.

Poliţia încearcă să identifice proprietarul maşinii şi încearcă să depisteze orice lucru suspect, a mai precizat purtătorul de cuvânt al poliţiei.

Sursă: www.agerpres.ro

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali a dezvăluit cum l-a transferat pe Alexandru Stan. “Am zis că-l iau împrumut o săptămână şi îl trimit înapoi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×