ALERTĂ de securitate în Marea Britanie. Forţele speciale, pe urmele unui bărbat înarmat

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
29/07/2016, 13:17
ALERTĂ de securitate în Marea Britanie. Forţele speciale, pe urmele unui bărbat înarmat

O operaţiune de proporţii are loc în această dimineaţă în Sheffield. Forţele de securitate au înconjurat o fabrică de bere abandonată, iar drumurile din Neepsend Lane au fost blocate, după ce o persoană înarmată a fost văzută intrând în clădirea dezafectată.

Poliţia din Yorkshire a fost alertată vineri dimineaţă, în jurul orei 5.15, relatează Daily Mail.

“Ofiţerii au fost trimişi imediat pentru a cerceta zona”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

“Pentru a asigura siguranţa populaţiei, am izolat şi închis o serie de drumuri, perimetrul fabricii scoase din uz şi terenul din jurul acesteia fiind vast”, a adăugat oficialul.
Şoferii şi pietoni au fost sfătuiţi să stea departe de zonă în timpul operaţiunii de căutare aflată în desfăşurare.

Cordonul de securitate, instituit de la primele ore ale dimineţi, în zona Neepsend din Sheffield va fi menţinut pe toată durata căutărilor, au mai transmis autorităţile.

Sursa: www.realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Carlos Fortes îl acuză pe Gigi Becali că minte. “Nu e adevărat!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×