News

Revolut, alertă de securitate pentru deținătorii de iPhone: „Apple a descoperit două probleme”

Alertă de securitate pentru deținătorii de iPhone care au Revolut. Compania Apple a făcut o înștiințare despre două probleme de securitate.
09.09.2022 | 18:00
Revolut alerta de securitate pentru detinatorii de iPhone Apple a descoperit doua probleme
Alertă de securitate pentru deținătorii de iPhone care au Revolut. Foto: Colaj Fanatik / Facebook - Revolut România
ADVERTISEMENT

Alertă de securitate pentru pentru utilizatorii de Revolut care au iPhone! Compania le-a transmis mesaje celor care dețin dispozitivele electronice de la Apple.

Alertă de securitate pentru deținătorii de iPhone care au Revolut

Faimoasa aplicație Revolut le-a transmis tuturor utilizatorilor de dispozitive electronice de la Apple un mesaj prin care îi avertizează referitor la niște probleme de securitate apărute.

ADVERTISEMENT

În mesajul transmis pe adresele de e-mail ale utilizatorilor săi cu iPhone, echipa de la Revolut îi roagă pe utilizatori să facă update la dispozitivele marca Apple.

Totul este din cauza a doua probleme de securitate ce pot fi rezolvate foarte simplu dacă se face update la softul dispozitivelor cu sistemul de operare iOS.

ADVERTISEMENT

Revolut a informat că încă de pe data de 17 august a fost în contact cu Apple pentru a emite un avertisment cu privire la două probleme de securitate din sistemul de operare al dispozitivelor electronice marca Apple, care s-ar rezolva cu un simplu update.

Mesajul transmis de Revolut către utilizatorii cu iPhone
Mesajul transmis de Revolut către utilizatorii cu iPhone. Foto: Fanatik / colaj

Mesajul transmis de Revolut către utilizatorii cu iPhone

„Alertă de securitate. Te rugăm să faci update la dispozitivul tău Apple. Apple a descoperit două probleme de securitate serioase care pot fi rezolvate dacă se face update.

ADVERTISEMENT

Apple ne-a trimis o notificare în ziua de miercuri 17 august în care ne avertiza asupra a două probleme de securitate în sistemul lor de operare și sfătuia utilizatorii să facă un update al dispozitivelor lor la cea mai nouă versiune pentru a le rezolva”, a informat Revolut.

Tocmai de aceea, Revolut îi roagă pe utilizatorii cu iPhone să treacă la cea mai nouă versiune de software pusă la dispoziție de Apple.

ADVERTISEMENT

„Dacă ți-ai mai accesat contul Revolut de pe un dispozitiv iOS și înainte, îți recomandăm să pui în practică această recomandare cât mai repede posibil”, este mesajul transmis de Revolut către utilizatorii săi de iPhone.

Totuși, compania nu a dat mai multe detalii despre ce se poate întâmpla dacă nu se face această actualizare.

ADVERTISEMENT