Italia sub teroare! Alertă de Paşti! Un jucător român în pericol

Sorin Dumitrescu   
in Stiri sportive
29/03/2018, 18:05
Italia sub teroare! Alertă de Paşti! Un jucător român în pericol

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

În weekend catolicii sărbătoresc Paştele, motiv pentru care şi toate competiţiile sportive se vor desfăşura până sâmbătă inclusiv, în timp util pentru ca şi sportivii să poată ajunge în familiile lor. Una dintre candidatele la titlu, Napoli, va avea meci la Sassuolo, în timp ce derbyul Juventus – AC Milan va încheia runda din Serie A, de la ora 21:45.

La Napoli, echipă care după neaşteptatul egal al lui Juventus la Ferrara, cu nou promovata SPAL, a reintrat în lupta pentru titlu, oamenii îşi fac obişnuitele cumpărături pentru sărbătorile pascale, agitaţia din oraş fiind, în mod firesc, mult mai mare ca în alte perioade ale anului.

Însă febra cumpărăturilor începe să lase locul îngrijorării, pentru că locuitorii din Napoli au văzut cum în câteva ore, începând din Joia Mare, străzile au început să se umple de patrule de poliţie şi ale detaşamentelor speciale şi nu în puţine locuri şi-au făcut apariţia maşinile de tip militar.

Edilii oraşului şi oamenii legii sunt în alertă de terorism, după ce au primit informaţii că grupări teroriste islamice ar pregăti un atac într-o zonă a oraşului ,care însă nu este cunoscută. Drept urmare, s-a decis ca nu mai puţin de 1500 de poliţişti şi militari să fie de urgenţă mobilizaţi pe străzile din Napoli, iar sărbătoarea de Paşti pentru colegii catolici ai lui Vlad Chiricheş se anunţă a fi una în condiţii cu totul speciale. VEZI VIDEO

Închide ×