Sport

Alertă după remiza cu Germania! Naționala feminină de handbal a României, în pericol să piardă o nouă jucătoare după ultimul test înainte de Euro 2022

România - Germania 29-29, ultimul test al naționalei feminine înainte de Euro 2022, a fost marcat, de momente tensionate și ar putea aduce o nouă absență în lotul ”tricolorelor”.
02.11.2022 | 22:20
Alerta dupa remiza cu Germania Nationala feminina de handbal a Romaniei in pericol sa piarda o noua jucatoare dupa ultimul test inainte de Euro 2022
Accidentată în testul cu Germania, 29-29, Laura Pristăvița ar putea rata Euro 2022. Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Naționala de handbal feminin a României a remizat, 29-29, cu Germania, la Tatabanya (Ungaria). A fost ultimul test al echipei antrenate de Florentin Pera înaintea Euro 2022. Competiția debutează pe 4 noiembrie și este găzduită de Slovenia, Macedonia de Nord şi Muntenegru.

Accidentată, în minutul 35, Laura Pristăvița poate rata turneul final!

Selecționata României a pregătit participarea la Euro 2022 luând parte la un turneu în Ungaria, la Tatabanya. Sâmbătă, elevele lui Florentin Pera au întâlnit formația gazdă.

ADVERTISEMENT

Deși a condus la pauză cu 17-15, formația noastră a pierdut în cele din urmă categoric în fața Ungariei, scor 28-33. Un meci în care Sorina Grozav a fost singura revelație.

A urmat, astăzi, ultimul test, contra Germaniei. Un meci care avea să se încheie la egalitate, 29-29. Și în care Cristina Neagu a izbutit să înscrie de 11 ori.

ADVERTISEMENT

Crina Pintea, moment tensionat în timpul amicalului cu Germania

A fost un test care a oferit și momente tensionate. Precum cel din minutul 19. Atunci, România a avut un atac prelungit la poarta lui Isabell Roch. Crina Pintea a a primit o pasă în semicerc și a încercat să-i arunce mingea Sorinei Maria Grozav.

Însă, Luisa Schulze a blocat-o pe masiva Pintea. Spiritele s-au încins și s-a iscat un mic conflict, în fața arbitrului. Pintea a împins-o agresiv pe Schulze, iar Sculze s-a răstit la româncă. În cele din urmă, după intervenția ambelor tabere, conflictul a fost aplanat.

ADVERTISEMENT

Din păcate pentru Florentin Pera însă, după acest meci ar putea să fie privat de încă o jucătoare. Laura Pristăvița s-a accidentat pe un atac pozițional, după ce și-a atins genunchiul de o adversară

N-a putut pune piciorul în pământ așa cum trebuie și a părăsit terenul, șchiopătând, după intervenția echipei medicale. În cazul în care accidentarea se dovedește a fi una serioasă, este limpede că va rata Euro 2022.

ADVERTISEMENT

Și, să nu uităm, formația noastră avea oricum un lot decimat. Încă înainte de reunire, nu mai puţin de nouă jucătoare au devenit indisponibile, din cauza faptului că nu au vrut să se vaccineze, sau au avut probleme medicale, aşa cum FANATIK a anunţat.

ADVERTISEMENT