Fotbal intern

ALERTĂ Ebola la Steaua! “Fă-ţi toate ANALIZELE imediat!”

Virusul Ebola este cea mai recentă ameninţare din lume, cu mii de victime în Africa de Vest, iar de curînd a ajuns şi în Europa. Mai nou, şi fotbalul are de suferit, mai ales că în acest...
11.10.2014 | 00:06
ALERTA Ebola la Steaua Fati toate ANALIZELE imediat

Virusul Ebola este cea mai recentă ameninţare din lume, cu mii de victime în Africa de Vest, iar de curînd a ajuns şi în Europa. Mai nou, şi fotbalul are de suferit, mai ales că în acest week-end se dispută partide internaţionale şi jucătorii africani vor fi nevoiţi să se ducă în zonele cu risc maxim pentru meciurile naţionalelor.

Steaua Bucureşti este una dintre echipele care îşi face griji, din cauza lui Fernando Varela, jucătorul Insulelor Capului Verde. Naţionala fundaşului stelist are meci în preliminariile Cupei Africii, în Mozambic, sîmbătă de la ora 17:00.

3.FOTBAL:PETROLUL PLOIESTI-STEAUA BUCURESTI, LIGA 1 (21.09.2014)

Oficialii Stelei sînt îngrijoraţi

Oficialii clubului bucureştean au vorbit cu Varela înainte de a pleca la naţională şi i-au explicat foarte clar că acest virus se ia foarte repede şi trebuie să fie atent. Aceştia l-au rugat să nu intre în contact cu prea multă lume, mai ales din afara lotului, şi să evite să părăsească locaţia unde sînt cazaţi cît se află în Mozambic.

Mai mult, în momentul în care se va întoarce la club, Fernando Varela va fi supus unor analize amănunţite pentru a fi sigur că nu a fost infectat cît a stat în Africa. Conform surselor FANATIK.RO, africanul se va prezenta la doctor cum va ajunge înapoi în România şi abia după aflarea rezultatelor se va antrena normal cu echipa.

Nuno Rocha de la Craiova, în aceeaşi situaţie

Nuno Rocha, jucătorul celor de la CS Universitatea Craiova, este şi el convocat la naţionala Insulelor Capului Verde pentru partida cu Mozambic, iar oficialii olteni sînt şi ei în alertă, nedorind să rişte absolut nimic, după vizita fotbalistului cu echipa naţională într-o zonă cu risc de contaminare.

FOTBAL:CS UNIVERSITATEA CRAIOVA-OTELUL GALATI, LIGA 1 (15.09.2014)

Bangoura a fugit din cantonamentul Guineei

Un alt caz care a atras atenţia a fost cel al lui Lass Bangoura, care a fugit din cantonamentul Guineei pentru meciul cu Ghana, mai ales că în această ţară au fost nu mai puţin de 739 de morţi. Chiar dacă meciul a fost mutat în Maroc, oficialii spanioli i-au cerut jucătorului să părăsească cantonamentul şi să se întoarcă la Rayo Vallecano.

Am decis să mă întorc pentru a nu-i preocupa pe colegii din vestiar“, a declarat Lass, la revenirea la Madrid.

Lass-Bangoura-durante-un-partido

Adebola, terorizat de fani pe reţelele de socializare

Dele Adebola are, spre ghinionul său, un nume care duce la periculosul virus. Avînd în vedere că vine şi din Africa, fiind nigerian, fanii au făcut imediat legătura şi au început să îl asalteze cu mesaje pe twitter. Jucătorul lui Rushall Olympic a ţinut să clarifice lucrurile, mai ales că deja întrebările erau mult prea dese şi lumea chiar începea să creadă că are Ebola.

Adebola given Brewers chance Image

Aşadar, Adebola a hotărît să răspundă într-un mod haios, liniştindu-şi astfel fanii. “Vă rog să nu mă mai întrebaţi dacă am Ebola. Nu am! Dar vă mulţumesc că vă pasă de sănătatea şi de bunăstarea mea”, a fost mesajul fotbalistului.

funnz

Ce este virusul Ebola

Temperatura ridicată, dureri de cap şi un gît iritat sînt primele semne că virusul Ebola intră în corp, atacînd celulele sistemului imunitar şi lăsînd în acelaşi timp impresia că este vorba de o răceală banală. Pe măsură ce boala progresează, ochii victimelor se înroşesc pentru că vase mici de sînge se sparg, provocînd sîngerare din ochi, urechi, gură şi alte orificii. Virusul distruge aceleaşi celule ca şi cele ţintite de HIV, deşi infecţia cu Ebola este mai agresivă, eliminînd celulele din sistemului imunitar aflate în formare. Nu există în prezent un vaccin care să asigure protecţia împotriva virusului Ebola.

* 3865 de oameni au murit din cauza virusului Ebola în Africa

* 1 mort a fost declarat şi în SUA din cauza virusului Ebola

* 90% este rata de letalitate la oamenii infectaţi cu Ebola

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Tags: