ALERTĂ în Elveţia: un bărbat a înjunghiat pasagerii dintr-un tren şi a dat foc unui vagon

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
14/08/2016, 10:18
ALERTĂ în Elveţia: un bărbat a înjunghiat pasagerii dintr-un tren şi a dat foc unui vagon

Un elveţian în vârstă de 27 de ani a dat foc sâmbătă unui vagon cu ajutorul unui lichid inflamabil şi a înjunghiat pasagerii dintr-un tren în apropiere de staţia Salez, din cantonul Saint-Gall (Sankt Gallen, în limba germană) din Elveţia, rănind şase persoane, între care un copil de şase ani, a anunţat poliţia, transmite AFP.

UPDATE. Poliţiştii elveţieni nu exclud posibilitatea unei crime din pasiune, în ceea ce priveşte atacul comis sâmbătă de un cetăţean elveţian într-un tren din apropierea localităţii Salez. Însă, terorismul reprezintă pentru moment un motiv exagerat pentru autorităţi, scrie Reuters. ”Un background terorist pare în acest moment destul de exagerat ”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei locale.

Motivul atacului comis de un tânăr elveţian, în vârstă de 27 de ani, rămâne încă necunoscut. În vreme ce, accesul publicului la gara Salez, situată în apropiere de frontiera cu Liechtenstein, este în continuare restricţionat. “Potrivit informaţiilor actuale, un elveţian în vârstă de 27 de ani a turnat un lichid inflamabil. El era înarmat cu cel puţin un cuţit. Lichidul a luat foc”, a anunţat poliţia din cantonul Saint-Gall într-un comunicat de presă.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Clasament WTA actualizat. Câte puncte are Simona Halep după finala de la Cincinnati

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×