Alertă în Franţa: Turnul Eiffel a fost evacuat

Mirela Apostol   
in Hotnews
06/08/2016, 08:03
Alertă în Franţa: Turnul Eiffel a fost evacuat

O alertă teroristă s-a produs în Franţa, vineri seara, la Turnul Eiffel, unde a fost descoperit un bagaj suspect, abandonat la obiectivul turistic cel mai vizitat din Franţa.

Serviciile de securitate au evacuat imediat obiectivul şi au instituit un cordon de securitate în jurul acestuia, după ce a fost semnalat bagajul suspect, potrivit BFMTV.

Vizitatorii care se aflau acolo au făcut fotografii cu telefoanele mobile în timp ce poliţia încercuia zona şi mai ales intrarea în turn.

Potrivit BFMTV, echipele antiteroriste au sosit în număr mare la monument, soldaţii şi poliţiştii fiind înarmaţi cu puşti de asalt, păzind intrarea în obiectivul turistic.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Ştirea MOMENTULUI

Soţia lui Julio Baptista e campioană! Silvia Nistal, spanioloaica care va încinge Liga 1 Betano. Galerie foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×