ALERTĂ în Germania: Autorităţile au dejucat un ATAC ISLAMIST devastator

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
17/08/2016, 19:53
ALERTĂ în Germania: Autorităţile au dejucat un ATAC ISLAMIST devastator

Poliţia germană a confiscat explozivi şi a reţinut un suspect islamist care urma să comită atacuri teroriste cu ocazia unui festival într-un oraş din Germania, în apropiere de Berlin.

Un bărbat a fost arestat de poliţia germană, miercuri, după ce s-a descoperit că punea la cale un atac terorist la un festival din oraşul Eisenhuttenstadt, din apropiere de Berlin, informează autorităţile germane.

Poliţia germană a confiscat explozivi din apartamentul suspectului, a informat presa locală, citând surse ale poliţiei germane.

Citeşte mai mult pe www.romaniatv.net

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali a dezvăluit cum l-a transferat pe Alexandru Stan. “Am zis că-l iau împrumut o săptămână şi îl trimit înapoi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×