News

Alertă în Alexandria. Trei femei au fost tâlhărite de un individ periculos. Una dintre ele, în stare gravă

15.11.2019 | 17:13
Alerta in Alexandria Trei femei au fost talharite de un individ periculos Una dintre ele in stare grava
ADVERTISEMENT

Alertă în Alexandria, după o serie de tâlhării cu violenţă! Trei femei au ajuns la spital, după ce au fost tâlhărite pe stradă. Încă nu se ştie dacă cele trei atacuri au fost săvârşite de acelaşi individ, însă modul de operare seamănă izbitor de mult! Una dintre victime este în stare gravă!

Val de tâlhării cu violență în Alexandria

O angajată a Inspectoratului Școlar Județean, în timp ce se întorcea joi de la muncă, în jurul orelor 21:30, în centrul orașului a fost atacată din spate cu pumnii de către un individ care a lovit-o până când femeia și-a pierdut cunoștința. Atacatorul i-a luat geanta și a fugit, lăsând-o pe femeie într-o baltă de sânge.

ADVERTISEMENT

Victima a fost transportată la spital, însă medicii au transferat-o la București, după ce au văzut că aceasta are mai multe cheaguri de sânge pe creier! Medicii urmează să decidă dacă o vor opera.

Una dintre victime s-a ales cu mai multe cheaguri de sânge pe creier, după c a fost lovită cu sălbăticie

Poliția Teleorman a anunțat că joi seara, în timp ce era în scara unui bloc din Alexandria, o femeie în vârstă de 37 de ani a fost și ea lovită și i s-au furat portmoneul și sacoșa. Atacatorul a încercat să o și violeze pe tânără, însă a renunțat la planul său și a fugit.

ADVERTISEMENT

O oră mai târziu, o altă femeie, în vârstă de 62 de ani, a fost tâlhărită în plină stradă. Atacatorul a lovit-o puternic în cap, după care i-a furat geanta și a luat-o la fugă. Și ultimele două victime au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma atacurilor foarte violente.

Polițiștii spun că iau în calcul toate pistele pentru prinderea autorilor, anunțând în același timp că nu știu dacă există vreo legătură între cele trei cazuri de tâlhărie, însă a fost constituit un cerc de suspecți.

ADVERTISEMENT