News

Alertă în București. Femei înțepate în piept de un individ care se deplasa cu o trotinetă. Update

Polițiștii din București sunt în alertă după ce un individ încă neidentificat a atacat miercuri seara o minoră de 17 ani și o femeie chiar în centrul orașului.
18.08.2022 | 12:22
Alerta in Bucuresti Femei intepate in piept de un individ care se deplasa cu o trotineta Update
Acesta este individul care a înțepat o femeie și o minoră în București. Foto: Antena 3
ADVERTISEMENT
18-08-2022
11:32

Agresorul încă nu a fost prins. Margherita de la Clejani, una dintre victime

Cele două femei ar fi fost rănite cu un bisturiu. La 10 minute după atacarea minorei, individul a înțepat-o și pe femeia de 30 de ani.

Conform informaţiilor FANATIK, această femeie este chiar Margherita de la Clejani, fiica celebrilor lăutari din comuna Clejani (județul Giurgiu).

Din păcate, nici în acest moment, la mai bine de 12 ore după efetcuarea primului apel la 112, atacatorul încă nu a fost prins.

ADVERTISEMENT

Potrivit Antena 3, atacatorul a înțepat o minoră de 17 ani în zona sânilor, după care a procedat la fel cu o femeie de 30 de ani, care în urmă rănilor suferite, a fost transportată de urgență la spital.

Atac incredibil în București

Individul și-a înțepat victimele în timp ce se deplasa pe trotinetă. Primul atac a fost raportat pe Calea Victoriei, iar al doilea pe bulevardul I. C. Brătianu.

ADVERTISEMENT

Cele două victime au depus plângeri penale, iar oamenii legii lucrează pentru a-l identifica pe atacator. Femeia este internată la Spitalul Universitar.

La 17 august, în jurul orei 21:25, polițiștii DGPM București – Secția 1 au fost sesizați cu privire la faptul că o tânără, ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1.

ADVERTISEMENT

De asemenea, după aproximativ 10 minute, polițiștii Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi au fost sesizați de o altă femeie, despre faptul că a fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 3”, se arată în comunicatul remis de oamenii legii.

Un alt bărbat care înțepa femei a fost condamnat

În prezent, cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. Individul este acuzat de lovire sau alte violențe.

ADVERTISEMENT

Altfel, amintim că în ianuarie 2012, un bărbat care a înțepat mai multe femei cu un ac în tramvaiele de pe linia 41 era arestat preventiv. Numele său: Cătălin Nistor.

Ulterior, el a fost audiat 12 ore de polițiștii de la Secția 22 și a recunoscut că le-a înțepat pe femei pentru că erau foarte frumoase și nu știa cum să le atragă atenția.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă au fost șase femei care au depus plângere împotriva lui, iar în luna martie 2012, individul a fost condamnat la un an și zece luni de închisoare cu suspendare.

ADVERTISEMENT