ADVERTISEMENT
News

Alertă în București. O fată de 12 ani, răpită și sechestrată

Autor: Flaviu Popa | 01.02.2021 | 16:12
Alertă în București. O fată de 12 ani, răpită și sechestrată
O fată de 12 ani a fost găsită de polițiști după ce a fost răpită

O fată de 12 ani a fost răpită și sechestrată într-o garsonieră dintr-un bloc de nefamiliști din Sectorul 4 al Capitalei, fiind găsită în cele din urmă de polițiști.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au deschis dosar penal pentru lipsirea de libertatea a fetei, tânăra de 12 ani fiind cea care a sunat la 112 și a reușit să-i conducă pe polițiști la locație.

„Astăzi, prin apel 112 a fost sesizată dispariţia unei minore, reclamaţia fifind formulată de o rudă. Din datele transmise, cât şi dintr-un apel 112 ulterior, minora a fost depistată pe raza sectorului 4, la acest moment fiind in custodia poliţiştilor”, anunţă Poliţia Capitalei.

ADVERTISEMENT

O tânără din București a fost răpită și sechestrată

Poliţia Sectorului 5 s-a sesizat din oficiu pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, coform Antena 3.

Tânăra a sunat la numărul unic de urgență 112 și a anunțat că a fost răpită și sechestrată, reușind să vadă pe geam două mașini parcate. Apartamentul în care tânăra ar fi fost sechestrată se află în zona Budimex (Sectorul 4) din Bucureşti, potrivit sursei citate.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au rămas cu tânăra la telefon și au triangulat semnalul telefonului pentru a afla zona în care aceasta s-a aflat. Fata a fost găsită în stare de șoc și se află în acest moment în custodia polițiștilor. Tânăra ar fi fost luată de acasă și o rudă i-a semnalat ulterior dispariția.

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!