Fotbal intern

Alertă în fotbalul românesc! Primii fotbaliști depistați pozitiv cu Covid-19. Unul dintre ei a jucat la FCSB

29.06.2020 | 15:26
Alerta in fotbalul romanesc Primii fotbalisti depistati pozitiv cu Covid19 Unul dintre ei a jucat la FCSB
ADVERTISEMENT

Concordia Chiajna s-a reunit pentru a începe pregătirile pentru viitorul sezon de Liga a 2-a care va începe pe 22 august. Doi dintre jucătorii echipei au fost depistați pozitiv la coronavirus. Este vorba despre Andrei Marc, fost fotbalist la FCSB, și Ionuț Biceanu.

Toată formația și staff-ul tehnic vor sta o săptămână în carantină. Marți va fi efectuată o nouă rundă de teste și în funcție de ele se va decide dacă se vor începe antrenamentele.

ADVERTISEMENT

Declarația antrenorului Florin Bratu după ce doi fotbaliști au fost depistați pozitiv: “N-am apucat să stăm împreună. Ne-am întâlnit doar atunci când am fost să facem testele. Pentru că a ieșit așa, o săptămână am fost nevoiți să stăm acasă. Mâine (n.r. marți, 30 iunie), conform protocolului, repetăm testarea”, a declarat antrenorul Concordiei pentru Digisport.

Ilfovenii au adus doi jucători noi la echipă pentru a ataca promovarea

Concordia i-a transferat pe mijlocașul Ionuț Biceanu, 26 de ani, care a evoluat pentru Astra și pe fundașul Alexandru Cherecheș, 23 de ani, adus de la ASU Poli.

ADVERTISEMENT

”La testul rapid PCR, Andrei Marc a ieșit că ar fi avut virusul și am repetat testele miercuri, unde au fost testați pozitiv Marc și Biceanu. Acum echipa e în izolare o săptămână , după care vom face din nou testele”, a spus Cristi Tănase, președintele Concordiei Chiajna, potrivit ziare.com.

Concordia a scăpat de grijile retrogradării după decizia ca doar primele 6 să continue campionatul

Concordia a terminat sezonul în Liga a doua pe locul 16, cu 24 de puncte din 22 de partide. Trupa lui Florin Bratu a bifat 6 victorii, 6 egaluri și 10 înfrângeri.

ADVERTISEMENT

Chiajna era în lupta pentru evitarea retrogradării, dar din cauza pandemiei de coronavirus s-a decis oprirea campionatului.

Primele șase formații din clasament se vor lupta pentru promovarea în Casa Pariurilor Liga 1 după ce acestora li s-a înjumătățit numărul de puncte.

ADVERTISEMENT

Clasament play-off Liga 2:

  1. UTA Arad 25 puncte
  2. CS Mioveni 20
  3. Turris Turnu Măgurele 20
  4. FC Argeș 19
  5. Rapid București 19
  6. Petrolul Ploiești 19

În aceste condiții, Concordia Chiajna a scăpat de grijile retrogradării și va evolua și la anul în al doilea eșalon fotbalistic al țării. Echipa lui Florin Bratu își dorește chiar revenirea în prima ligă.

ADVERTISEMENT