News

Alertă în județul Constanța. Doi oameni, înjunghiați pe stradă în orașul Ovidiu. Atacatorul este în libertate

Este alertă în județul Constanța. Doi oameni au fost înjunghiați pe stradă în orașul Ovidiu. Agresorul este în libertate.
04.08.2021 | 08:14
Alerta in judetul Constanta Doi oameni injunghiati pe strada in orasul Ovidiu Atacatorul este in libertate
ADVERTISEMENT

Un bărbat de 33 de ani și o femeie în vârstă de 32 de ani au fost victimele unui atac. Ambii au fost înjunghiați pe stradă, în orașul Ovidiu.

Atacatorul a fugit imediat după ce a comis fapta. Cele două victime au ajuns la spital.

Alertă în județul Constanța. Doi oameni, înjunghiați pe stradă în orașul Ovidiu. Atacatorul este in libertate

Oamenii legii încearcă să-l găsească pe agresor. Potrivit martorilor, acesta ar fi fiul unui bărbat care are o relație amoroasă cu femeia înjunghiată, scrie Observator News.

ADVERTISEMENT

Se pare că înainte de atac s-a iscat un adevărat scandal în centrul localității. Mai mulți localnici s-ar fi luat la bătaie, potrivit ReplicaOnline.

În urma acestuia, cele două persoane au fost rănite. „Polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu au fost sesizați, marți, 3 august a.c., în jurul orei 20.00, cu privire la producerea unui conflict în zona Piațetei din orașul Ovidiu”.

ADVERTISEMENT

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că două persoane, femeie și bărbat, de 32, respectiv 33 de ani, ar fi fost înțepate cu un obiect tăietor – cuțit. Cele două victime au fost transportate la spital, fiind conștiente și cooperante,” au transmis oamenii legii.

„După producerea evenimentului, bărbatul suspectat de comiterea faptei a fugit de la fața locului. În prezent, acesta este căutat de polițiști, în vederea luării măsurilor legale care se impun. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, pentru continuarea cercetărilor”, au adăugat.

ADVERTISEMENT

Știre în curs de actualizare