News

Alertă în Pro România! Felix Rache a fost testat cu noul coronavirus! Soția și copilul se află în aceeași situație

17.07.2020 | 21:27
Alerta in Pro Romania Felix Rache a fost testat cu noul coronavirus Sotia si copilul se afla in aceeasi situatie
ADVERTISEMENT

Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus pe teritoriul țării noastre a ajuns la pragul critic de 35.802 și atârnă tot mai greu pe umerii medicilor care abia mai fac față în spitalele pline ochi cu pacienți. Printre persoanele infectate cu agentul patogen se numără și un membru al Pro România, partid politic aflat sub conducerea lui Victor Ponta.

Este vorba despre Felix Rache, liderul organizației județene din Buzău, care timp de două săptămâni a fost internat la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” din Capitală, alături de soție și de copil. Din fericire, după această perioadă medicii i-au declarat vindecați și au putut fi externați.

ADVERTISEMENT

Fost realizator al unei pastile umoristice difuzate de postul Antena 3, Felix Rache a părăsit televiziunea în favoarea politicii în 2018, când a ocupat funcția de consilier al premierului Mihai Tudose. Ulterior, a trecut în tabăra lui Victor Ponta, preluând astfel conducerea filialei Pro România Buzău.

Felix Rache a fost diagnosticat cu COVID-19. Nici soția și copilul nu au scăpat de această boală

„Copilul nu a avut niciun simptom, doar eu și cu Janina (n.r. soția sa, Janina Nectara). Virusul nu are culoare politică. M-a sunat domnul Ciolacu. Nu m-a sunat să mă întrebe dacă sunt pesedist asimptomatic, ci din prietenie.

ADVERTISEMENT

Un prieten pe viață rămâne Mihai Tudose, cel care și-a făcut timp să mă sune să mă întrebe cum mă simt (n.r. tatăl lui Tudose a decedat, zilele trecute, infectat la rândul său cu COVID-19). Mi-a fost frică”, a  declarat Felix Rache.