News

Alertă în SUA! Iubita lui Donald Trump Jr., testată pozitiv cu Covid-19

04.07.2020 | 14:42
Alerta in SUA Iubita lui Donald Trump Jr testata pozitiv cu Covid19
ADVERTISEMENT

Alertă în SUA acolo unde Kimberly Guilfoyle, iubita lui Donald Trump Jr., fiul cel mare al preşedintelui american, a fost testată pozitiv cu Covid-19.

De meserie avocat, fosta prezentatoare la Fox News, face parte dintre principalii responsabili pentru finanţarea campaniei în vederea realegerii lui Donald Trump.

ADVERTISEMENT

Interesant este că Guilfoyle a fost la Mont Rushmore, în Dakota de Sud, pentru a asista la discursul preşedintelui, dar şi la focurile de artificii pentru sărbătoarea de 4 iulie.

Iubita lui Donald Trump Jr., testată pozitiv cu Covid-19

Aceasta a ieșit pozitiv în urma unei testări de rutină. Kimberly Guilfoyle, în vârstă de 51 de ani, a acceptat să intre imediat în izolare.

ADVERTISEMENT

“Ea este bine, va fi testată din nou, mai ales că este asimptomatică. Donald Trump Junior a fost testat negativ.

Dar ca măsură de precauţie s-a izolat şi el şi şi-a anulat orice apariţie publică”, a declarat Sergio Gor, un alt responsabil pentru finanţarea campaniei lui Trump.

ADVERTISEMENT

Trebuie specificat că Guilfoyle nu a călătorit în acelaşi avion cu preşedintele pentru a merge la Mont Rushmore. Mai mult de atât, ea şi Donald Trump Junior ar urma să revină la Washinton cu maşina

Cei doi au început să iasă împreună în 2018. Culmea, Kimberly Guilfoyle este fosta soţie a guvernatorului democrat al Californiei, Gavin Newsom.

ADVERTISEMENT

Guilfoyle a fost procuror în San Francisco și Los Angeles, California. Ea a ocupat funcția de procuror adjunct al districtului preț de 4 ani, până în 2004.

A lucrat la Fox News din 2006 până în 2018. Ulterior s-a înscris în America First Policies, un super PAC pro-Trump, pentru a face campanie republicanilor la alegerile de la jumătatea anului 2018.

 

ADVERTISEMENT