Sport

Alertă înainte de finala Ligii Campionilor! Mohamed Salah a ieşit accidentat din Chelsea – Liverpool. Reacţia lui Klopp după ce şi van Dijk a avut probleme

Este alertă la Liverpool, cu două săptămâni înainte de finala Ligii Campionilor, cu Real Madrid, după ce Mohamed Salah a ieşit accidentat în ultimul act al Cupei Angliei.
14.05.2022 | 19:58
Alerta inainte de finala Ligii Campionilor Mohamed Salah a iesit accidentat din Chelsea  Liverpool Reactia lui Klopp dupa ce si van Dijk a avut probleme
Mohamed Salah s-a accidentat în Chelsea - Liverpool
ADVERTISEMENT
14-05-2022
21:29

Jurgen Klopp a comentat situaţia lui Salah! Şi Virgil van Dijk are probleme

Liverpool a câştigat Cupa Angliei, dar fanii “cormoranilor” se tem de situaţiile lui Mohamed Salah şi Virgil van Dijk. Fundaşul central a ieşit de pe teren în minutul 91, când a fost înlocuit cu Joel Matip. Olandezul ar avea, la rândul lui, probleme medicale, lucru confirmat de Jurgen Klopp. Antrenorul lui Liverpool a susţinut că cei doi nu ar avea mari probleme, iar schimbarea lui Salah a fost o decizie de precauţie.

“Cred că Mo este mai grav decât Virgil. El (n.r. van Dijk) este ok. S-a resimţit puţin şi sper să fie bine. Avem un lot bun. Pe Mo a trebuit să-l schimbăm devreme, a fost decizia mea. Mi-am luat o precauţie. Mi-a spus că a simţit ceva, dar că poate să continue. I-am spus că nu-l las”, a declarat Jurgen Klopp.

Liverpool are emoţii mari după ce Mohamed Salah s-a accidentat în prima repriză din Chelsea – Liverpool, finala Cupei Angliei. Starul “cormoranilor” a trebuit să părăsească terenul şi a fost schimbat cu Diogo Jota.

Cum s-a accidentat Mohamed Salah în Chelsea – Liverpool

În minutul 30 al meciului Chelsea – Liverpool, Mohamed Salah a simţit un discomfort în zona inghinală şi s-a aşezat pe gazon. Echipa medicală a “cormoranilor” a intervenit imediat, iar doctorul echipei i-a făcut semn lui Jurgen Klopp că trebuie să facă schimbarea.

ADVERTISEMENT

După trei minute, Jurgen Klopp a decis să-l schimbe pe Mohamed Salah cu Diogo Jota, iar egipteanul a ieşit de pe teren şchiopătând. Încă nu este cunoscută natura accidentării, însă fanii lui Liverpool au privit cu îngrijorare imaginile de pe “Wembley”.

Chiar dacă nu a mai arătat forma din prima jumătate a sezonului, Mohamed Salah rămâne unul dintre cei mai importanţi jucători ai lui Liverpool. După ce a pierdut Cupa Africii, cu Egiptul, fotbalistul de 29 de ani nu a mai reuşit să înscrie pe bandă rulantă.

ADVERTISEMENT

Emoţii şi cu Alisson în prima repriză a finalei Cupei Angliei

Înainte ca Mohamed Salah să se accidenteze, fanii lui Liverpool au avut emoţii din cauza lui Alisson. Portarul “cormoranilor” a avut nevoie de intervenţia doctorilor, după o ocazie a lui Chelsea.

În minutul 27, Marcos Alonso a scăpat singur cu Alisson, iar portarul brazilian a reuşit să respingă mingea. Cei doi s-au ciocnit, iar fotbalistul de 29 de ani a acuzat dureri, însă s-a dovedit a fi mai multă o alarmă falsă.

ADVERTISEMENT

Mohamed Salah, amintiri neplăcute de la finala Ligii Campionilor cu Real Madrid

Liverpool şi Real Madrid s-au întâlnit şi în finala Ligii Campionilor din 2018, când “galacticii” au câştigat trofeul. La meciul din urmă cu patru ani, Mohamed Salah a suferit o accidentare gravă în prima repriză.

La un contact din minutul 25 al finalei, Sergio Ramos l-a pus la pământ pe Mohamed Salah, ca mai apoi să cadă peste umărul egipteanului. Jucătorul “cormoranilor” a încercat să continue, însă a fost nevoit, până la urmă, să iasă de pe teren, în lacrimi.

ADVERTISEMENT

Finala Ligii Campionilor 2022, dintre Liverpool şi Real Madrid, se va juca pe 28 mai, pe stadionul “Stade de France” din Paris. Pe lângă duelul din 2018, cele două s-au mai întâlnit şi în ultimul act al Cupei Campionilor Europeni din 1981.

ADVERTISEMENT