ALERTĂ înainte de Rio! România pierde la 6 goluri meciul cu Franţa din turneul pregătitor pentru Olimpiadă

Marian Popovici   
in Sporturi
23/07/2016, 21:40
ALERTĂ înainte de Rio! România pierde la 6 goluri meciul cu Franţa din turneul pregătitor pentru Olimpiadă

România nu se regăseşte în turneul amical de la Ulstein, ultima repetiţie înainte de Olimpiadă. După înfrîngerea la 11 goluri cu Norvegia (21-32), a urmat un nou duş rece pentru tricolore, 18-24. 

Duminică, de la ora 16:45, România înfruntă Spania în ultima partidă înainte de Jocurile Olimpice. Meciul cu Franţa a fost dezamăgitor din toate punctele de vedere. A fost 1-10 în minutul 17, dovadă că fetele nu au fost conectate la joc.

Cristina Neagu a fost menajată înaintea debutului Jocurilor Olimpice şi nu a evoluat în cele două meciuri. Dar, multe jucătoare de bază au evoluat modest în cele două meciuri de pregătire.

România – Franţa 18-24

România: Ungureanu, Dedu, Munteanu – Szucs 1, Brădeanu 2, Perianu 3, Ardean, Tiron, Manea, Zamfirescu, Tănăsie, Geiger 3, Buceschi 3, Chintoan 2, Vizitiu 3, Chiper 1. Antrenor: Tomas Ryde

Franţa: Glauser, Leynaud – Dancette 3, Ayglon 1, Pineau 4, Landre, Zaadi, Houette 1, Dembele 6, Bulleux 1, Flippes, Horacek, Edwige 3, Nze Minko, Niombla 1, Lacrabere 4. Antrenor: Olivier Krumbholz


Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep în semifinale la WTA Cincinnati! S-au stabilit ora de start şi adversara!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×