ALERTĂ înainte de Rio! România pierde la 6 goluri meciul cu Franţa din turneul pregătitor pentru Olimpiadă

România nu se regăseşte în turneul amical de la Ulstein, ultima repetiţie înainte de Olimpiadă. După înfrîngerea la 11 goluri cu Norvegia (21-32), a urmat un nou duş rece pentru tricolore, 18-24. 

Duminică, de la ora 16:45, România înfruntă Spania în ultima partidă înainte de Jocurile Olimpice. Meciul cu Franţa a fost dezamăgitor din toate punctele de vedere. A fost 1-10 în minutul 17, dovadă că fetele nu au fost conectate la joc.

Cristina Neagu a fost menajată înaintea debutului Jocurilor Olimpice şi nu a evoluat în cele două meciuri. Dar, multe jucătoare de bază au evoluat modest în cele două meciuri de pregătire.

România - Franţa 18-24

România: Ungureanu, Dedu, Munteanu - Szucs 1, Brădeanu 2, Perianu 3, Ardean, Tiron, Manea, Zamfirescu, Tănăsie, Geiger 3, Buceschi 3, Chintoan 2, Vizitiu 3, Chiper 1. Antrenor: Tomas Ryde

Franţa: Glauser, Leynaud - Dancette 3, Ayglon 1, Pineau 4, Landre, Zaadi, Houette 1, Dembele 6, Bulleux 1, Flippes, Horacek, Edwige 3, Nze Minko, Niombla 1, Lacrabere 4. Antrenor: Olivier Krumbholz