News

ALERTĂ! Jaf la o casă de amanet din Sectorul 2

26.08.2019 | 13:47
ALERTA Jaf la o casa de amanet din Sectorul 2

Jaf la o casă de amanet din Sectorul 2. Chiar reprezentanții Poliţiei Capitalei au fost cei care au anunțat producerea evenimentului la o casă de amanet din București. Oamenii legii au declanşat cercetarea la faţa locului, în urma unui apel la 112. “Luni, în jurul orei 12.40, prin apel 112 a fost sesizat faptul ca persoane necunoscute au patruns în incinta unei societăți comerciale de tip amanet, pe raza sectorului 2, unde au amenințat angajata, au imobilizat o, după care au sustras o sumă de bani și mai multe bunuri.

Jaf la o casă de amanet din Sectorul 2

La fața locului au ajuns de urgentă polițiști ai Secției 7, precum și echipaj die prim ajutor. Angajata este examinata din punct de vedere medical. Cercetările au fost preluate de către Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2″, a transmis printr-un comunicat Poliţia Capitalei.

Nu e singurul eveniment de acest gen care s-a desfășurat de la începutul verii. Astfel, și la Bârlad a avut loc un jaf ca-n filme la o casă de amanet și casă de schimb valutar. Hoții n-au vrut să intre prin față, pentru că zona era una înțesată de camere de luat vederi, drept pentru care au hotârât să intre prin spate, printr-un atelier de reparat televizoare. Zis și făcut așa că au pus mâna pe târnocop și au dat o gaură în zid.

Jaf la o casă de amanet din Sectorul 2. Jaf
O casă de amanet din Sectorul 2 a fost jefuită. Sursa foto – facebook

Bârlad, aceeași poveste

Și în acest caz, poliția a fost anunțată prin numărul de urgență 112. De data aceasta cei care au sunat au fost angajații atelierului de reparații TV în momentul în care au sosit la serviciu și au găsit peretele spart. Zona a fost imediat înconjurată de criminaliști și jandarmi care au încercat să asigure paza și să-i îndepărteze pe curioși. Oamenii legii au făcut mai multe cercetări, pentru a da de urma hoților.

Polițiștii au încercat să se folosească în acest caz și de frânturi de imagini surprinse de anumite camere de supraveghere. Conform unor informații, hoții se aflau în baza de date a Poliției și nu erau la prima abatere.