Tensiune la Craiova din cauza gazonului! De ce nu se mută meciul cu Suedia!

Ionuţ Cataramă   
in Stiri sportive
13/03/2018, 20:02
Tensiune la Craiova din cauza gazonului! De ce nu se mută meciul cu Suedia!

Stadionul Ion Oblemenco din Craiova trebuie să fie gazda partidei de verificare dintre România şi naţionala lui Zlatan Ibrahimovic. Dacă la capitolul spectatori evenimentul se aşteaptă a fi o reuşită totală, în ceea ce priveşte organizarea a apărut un mare semn de întrebare: cum va arăta gazonul la ora meciului?

Miercuri, conform unei televiziuni de sport, reprezentanţii Primăriei Craiova, adică administratorul arenei, şi cei de la Compania Naţională de Investiţii, de la constructorul stadionului, de la FRF şi de la clubul de fotbal din Craiova se vor întâlni la arenă pentru a verifica condiţia în care se află terenul. Varianta pe care o iau în calcul organizatorii este aceea de a se monta un gazon nou de tip rulou, la fel cum se găseşte pe Arena Naţională.

Imposibil de schimbat locaţia?

Federaţia Română a luat în seamă şi mutarea partidei de la Craiova la Bucureşti, dar timpul scurt rămas pâna la joc şi faptul că deja s-au vândut o bună parte dintre bilete fac aproape imposibilă realizarea acestui fapt. Avantajul pe care îl au oltenii în această situaţie de urgenţă este acela că nu vor mai juca pe teren propriu nici o partidă până când România va da piept cu Suedia.

Ştirea MOMENTULUI

Japonia – Senegal 0-1. Live video la CM 2018. Mane a deschis scorul!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.