Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Alarmă la FCSB! Billel Omrani trimis de urgență la Belgrad! Când speră să revină atacantul pe teren. Exclusiv

Billel Omrani s-a accidentat și are ruptură musculară. FANATIK a aflat că oficialii FCSB-ului l-au trimis de urgență la tratament în Belgrad, la "vraciul" Marijana Kovacevic.
10.03.2023 | 11:49
Alarma la FCSB Billel Omrani trimis de urgenta la Belgrad Cand spera sa revina atacantul pe teren Exclusiv
Billel Omrani, în tricoul celor de la FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB speră să recupereze ecartul față de Farul Constanța și CFR Cluj, însă oficialii vicecampioanei se confruntă cu probleme de lot chiar înainte de startul play-off-ului. Billel Omrani are ruptură musculară și ar putea fi nevoit să stea pe bară patru săptămâni.

Alertă la FCSB! Billel Omrani are ruptură musculară și a fost trimis de urgență la “vraciul” Marijana Kovacevic

Moderatorul Horia Ivanovici a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că oficialii celor de la FCSB l-au trimis de urgență pe atacant la Belgrad, la tratament, la “vraciul” Marijana Kovacevic.

ADVERTISEMENT

Astfel, Mihai Pintilii speră într-o recuperare miraculoasă a lui Billel Omrani, care să fie apt la începutul play-off-ului, pe data de 18 martie. Până atunci, Andrea Compagno este singurul atacant central pe care îl au roș-albaștrii.

Billel Omrani a jucat în 16 meciuri pentru FCSB în acest sezon, reușind să înscrie de două ori. Francezul a marcat golul victoriei în primul meci oficial al anului pentru roș-albaștrii, scor 1-0, împotriva lui Hermannstadt.

ADVERTISEMENT

Ultima apariție în tricoul celor de la FCSB a fost în meciul cu Petrolul Ploiești, când a evoluat 14 minute. Mihai Pintilii are nevoie de Omrani, în condițiile în care urmează perioada decisivă pentru acest sezon, play-off-ul.

VEZI VIDEO: 

Florinel Coman, recuperare miraculoasă la Belgrad: “Până şi Marijana şi-a făcut cruce că a reuşit!”

Cei de la FCSB au apelat de mai multe ori în cazul accidentărilor musculare la celebrul vraci de la Belgrad. În vara anului trecut, Florinel Coman a suferit o ruptură musculară mare în meciul din preliminariile Conference League cu Dunajska Streda, iar medicii estimau o pauză între 5 și 9 săptămâni.

ADVERTISEMENT

Însă, atacantul roș-albaștrilor a plecat la tratament la Marijana Kovacevic și peste doar o săptămână a fost apt pentru returul cu Dunajska Streda. A fost titular la doar 9 zile de la accidentare, într-un meci cu Chindia Târgoviște:

“M-a sunat team-managerul nostru, Marius Ianuli, şi şi-a spus că până şi Marijana şi-a făcut cruce că a reuşit, într-un timp atât de scurt, să-i reducă ruptura. A redus-o la şapte. El deja urcă scările alergând. Sunt şanse foarte mari ca miercuri să se întoarcă şi joi să fie bun de joc.

ADVERTISEMENT

Din punctul de vedere al Marijanei, va fi bun de joc joi. Bun de joc, el se şi antrenează, face şi terapie, dar se şi antrenează. El va fi sănătos. Marijana are un gel special, al cărui îngrediente le ştie doar ea, care conduce curentul mult mai performant decât un gel normal”, a spus Mihai Stoica după recuperarea lui Florinel Coman.

ADVERTISEMENT